Комплекс „Вила Синтика“ в Сандански добавя нов вид спа преживяване в концепцията си за дискретен лукс

Сандански е едно от местата в България, които са истинско богатство. С минералните си води, кристалния си въздух, историческото си наследство и традиции във винопроизводството регионът предлага богати преживявания за всички вкусове.

Днес ще ви разкажем за една от туристическите перли на региона – специално място с история, вкусове, аромати и красота, в които ще се влюбите. Хотелски комплекс „Вила Синтика“ се намира на входа на града и е разположен на територията на голям парк с много средиземноморска растителност. 


Към съществуващата хотелска част и външен басейн „Вила Синтика“ добави през изминалата година индивидуални вили, които са изградени в средиземноморски стил и са в концепцията за дискретен лукс. Те предлагат романтично  бягство от градския стрес и шум. Новите попълнения са няколко вида: 
премимум вили с дневна и 2 спални;
студиа с дневна и спалня;
романтични премиум спа вили, съчетаващи спалня и дневна в едно помещение и разполагащи със собствена сауна и джакузи-вана.
Току-що завърши и последният етап на разширението на комплекса, който включва закрит 20-метров топъл басейн с добавена бебешка и детска част, нова спа зона с парна баня, контрастни душове, леден басейн и сауна. 
В този изцяло нов спа център са вложени премиум материали и иновативни технологии, като пречистване на водата с озон. За любителите на спа преживяванията сред природата в момента се добавя и открито джакузи.
„Истински вярваме в това, че луксозното преживяване е свързано с естествеността, добрия дизайн и високото качество на вложените материали,“ сподели Христина Панайотова, управител на „Вила Синтика“.


„Вила Синтика“ не е просто хотел. Намира се на територията на бивша опитна станция, където за първи път са култивирани сортове като „Мелник 55“ и „Ранна мелнишка лоза“. Хотелският комплекс с капацитет 76 места е разположен в райско кътче в началото на град Сандански – мястото е много зелено, с над 40 вида екзотични растителни видове. На територията на комплекса се намира и изба „Синтика“, която всяка година създава изтънчени и награждавани вина. Ресторант „Синти“ е перлата на комплекса. Тук гостите опитват уникални ястия и су вид кулинария в комбинация с отбрани вина.

„Вила Синтика“ e едно многолико преживяване, в което ще се влюбите! https://villasintica.com/ 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *