Комплекс NOVE HOMES – модерна жизнена среда с 14 сгради, 566 обекта, 737 паркоместа, 20 000 кв.м земна площ

Комплекс NOVE HOMES е ситуиран в югозападната част на София, близо до една от основните пътни артерии в града – булевард “Цар Борис III”, и непосредствено до едни от най-добре развитите квартали – “Лагера”, “Славия” и “Красно село”.
Теренът е разположен зад поредица сгради, намиращи се на локалното платно на булевард “Цар Борис III”, което го превръща в тиха и спокойна жилищна зона.
NOVE HOMES съчетава уединението на собствения дом в осигурена едновременно зелена и социално-комуникативна среда.
Разположен върху терен от 27 644 кв.м, комплексът се състои от 14 сгради, помещаващи общо 556 жилищни и 10 търговски обекта с обща наземна разгъната застроена площ малко над 58 000 кв.м.
На територията на комплекса са предвидени обширни паркови пространства, озеленяване, алейна мрежа и детски площадки с площ над 20 000 кв.м, без достъп за автомобили.
В подземния паркинг на две нива с достъп от всички жилищни входове се разполагат 38 бр. подземни гаража, 699 бр. подземни паркоместа, складове, както и 642 бр. подземни велопаркоместа, предвидени за общо ползване.
Основна цел на проекта е създаване на модерна среда за обитаване, в която жителите на комплекса да намерят уют и спокойствие сред изобилие от багри и текстури на парковата среда.
Нашата визия е изпълнението на уединен, уютен и същевременно модерен затворен комплекс в условията на градска среда, който да предостави нова дефиниция за понятието дом.

Цените в комплекса
започват от
950 E/кв.м

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *