HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

КОНКУРЕНЦИЯТА Е ЖЕСТОКА! 14 фирми наддават да санират сградата на МВР – Благоевград за близо 1,3 млн. лв.

14 фирми се конкурират да санират сградите на Областната дирекция на МВР и на Първо РУП в Благоевград и да усвоят предвидените 1 288 748,50 лв. Вчера на търг в общината председателят на тръжната комисия Силвия Колева, старши юрист в кметството, отвори пликовете с офертите на всички участници, подали документи до края на работния ден в петък, когато изтече срокът.

Кандидати да извършат строителните дейности са благоевградските фирми „Престиж Бизнес 93“ ООД на Георги Шапков, ЕТ „Маргарита – П – Иван Костадинов“, представлявана от Пепи Петрунов, „Вантроник” ЕООД на Иван К. Давидков, „БГ Еврострой и АВМ“ ЕООД на Венци Тодоров, „Главболгарстрой  – Благоевград“ АД, управлявана от Михаил Гюлеметов, „Ай Би Си – Консулт“ ЕООД с управител Милена Ризова, „Елитстрой“ АД с мениджъри Изабела Георгиева и Васил Кр. Георгиев и „Монолитстрой – Чорбаджийски, Байкушев“ ООД.

Сред кандидатите да спечелят поръчката за саниране са и „Билдинг Компани“ ЕООД на Бисер Узунов с регистрация в гърменското село Дъбница, софийските фирми „Бул Строй Инвест“ ЕООД на инж. Вангел Тодоров, „НСК София“ ЕООД с управител Светлин Владимиров и „Софи – 95“ ЕООД на Калоян Крумов, както и „Кит Строй“ ООД с управител Иван Иванов и регистрация в Димитровград и хасковската фирма „Сдружение Благоевград 2017“, представлявана от Лъчезар Петев.

Голяма част от фирмите, които се борят за саниране на полицейските сгради, са участвали и в предишни търгове за саниране на многофамилни сгради в Благоевград.

Поне месец ще отнеме на комисията проверката на документите на кандидатите и да прецени дали те отговарят на изискванията на община Благоевград. Едва след произнасяне за допускане до същинската част на търга ще се отворят ценовите оферти и ще се излезе със становище коя е изгодната, обясниха от комисията.

Средствата за саниране на сградите са по спечелен от Общинска администрация проект по Оперативна програма „Региони в растеж 2014-2020“.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *