Конкурсът на в. “Струма” “Любим учител 2019” е в разгара си! И тази година голямата награда LCD телевизор очаква вашия фаворит!

Конкурсът на вестник „Струма“ „Любим учител 2019“, организиран за седма поредна година, има вече своите фаворити. Стартът бе поставен на 29 октомври. Гласуването на сайта ни https://struma.bg/teacher/ ще продължи до 27 ноември.

Преподавателката по английски език в СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви” в Разлог Жанета Тумбева запазва втора седмица преднината си пред Заприна Глушкова от СУ „Никола Йонков Вапцаров” – Хаджидимово, следвани от Христо Йорданов от Спортното училище в Сандански.

И тази година голямата награда за Любимия учител на Пиринско е  LCD телевизор.

Не оставяйте вашия фаворит да изостане! Гласът Ви ще помогне за победата на човека, който  всеки ден ви дава знания и ви напътства в живота. Защото учителят не е само човекът, който ви учи да пишете и смятате, но и този, който ви ориентира в ценностите на живота и дава криле на вашите мечти.

В гласуването могат да се включат всички учащи се, родители и читатели на платформата „Любим учител” на https://struma.bg/teacher/

Любимият учител на Югозапада за 2019 година ще бъде определен от експертна комисия чрез комплексна оценка:

*Онлайн гласуване в сайта www.struma.bg – 25%

*Есе на тема „Учителят – професия на бъдещето, иновации и креативност” и визитка – 75%

И тази година конкурсът ще обхване училища от цяла Благоевградска област. Преподаватели от Благоевград, Сандански, Петрич, Банско и район Гоце Делчев ще се впуснат в надпреварата за приза „Любим учител 2019”.

Не забравяйте да подкрепите Вашия фаворит тук!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *