Конспирация!„Планът Меркел“: Сатанински миграционен експеримент за разрушаване на европейската християнска цивилизация

Голямата Камила ще пие от Рейн и Дунав. И няма да съжалява.

Нострадамус

В статия, публикувана в „Струма“ (30.05.2019 г.), посветена на мигрантското нашествие от Близкия изток през Балканите към Германия, намекнахме за конспирация с кодово име  „План Меркел“. План с две основни интерпретации: явна и скрита цел.

Явната: нужда, родена от остър дефицит на работна ръка за прегряващата немска икономика, скрита – ислямизация на Европа. Загадката около сатанинския замисъл за ликвидиране на европейската християнска цивилизация се върти като „бесен пумпал“ в търсене отговор на въпроса: Как тъй изневиделица лятото на 2015 г. се стовари връз Европа мигрантската вълна? Още септември 2015 г. анализатори питат: „Защо именно сега нахлу тази вълна? Та нали в Сирия воююват не първа година! Изведнъж бягат не само от Сирия, а и от Еритрея, от Афганистан, от Нигерия. Бягат не при своите братя по вяра, към богатите държави от Персийския залив, по-близки и географски, и етнически. Кое е това, изведнъж привело в движение стотици хиляди хора в различни страни, заставени да бягат в едно направление! Към Европа…

Версии много за причината за масовия наплив на мигранти. Конспиролозите търсят аргументи за рязкото, многократно увеличаване броя на бежанците без видими за това причини. Ред знаци подсказват външно финансиране и логистика чрез неправителствени организации (НПО) на този епохален по своите мащаби скок към Европа, главно Германия. Но всички версии са единодушни: процесът е управляван, таи конкретни задачи и цели.

Едва ли случайно днес, за втори път след 1683 година, когато османските пълчища са спрени под Виена,

ЯТАГАНЪТ НА ИСЛЯМА ЗЛОВЕЩО ВИСИ НАД ЕВРОПА,

а „пружината“ на днес случващото се свързват с едно име: Ангела Меркел, канцлер на икономически най-могъщата в Европейския съюз (ЕС) Германия. Каква е нейната роля в този безпрецедентен по своите мащаби мигрантски натиск към Европа? Защо Меркел, без никого да пита, пролет 2015-а открито покани с „Добре дошли“ в Германия мигрантските тълпи? Въпроси, въпроси…

За пръв път на 7.10.2015 г. Меркел споменава, че има план за решаване на бежанската криза. Придобила есента на 2015 г. драматични размери. Става по време на интервю за TV канал на немската ARD.

Първоначално, от лято 2015 до пролет 2016 г., основният мигрантски поток се извива през West Balkan Route (Западен балкански маршрут): Турция-Гърция-Македония-Сърбия-Унгария-Австрия-Германия. По-късно, когато сключеното на 18 март 2016 г. споразумение между Анкара и Брюксел доведе до „спихване“ на мигрантската „река“, от лято 2016 – есен 2017 г. тя „изскочи“ от Либия и плъзна по Централно средиземноморския маршрут към Италия-Франция-Белгия-Германия). Вестниците пъстрееха с описания на трагедии с десетки и стотици удавени в Средиземно море мигранти.

Постепенно се изяснява

ДВУЛИЧНАТА: „ХУМАНИТАРНА“ И БИЗНЕС РОЛЯ НА НПО,

финансирани от фондация „Отворено общество“ на вездесъщия Джордж Сорос.

В текст „Кой фабрикува кризата с бежанците“ френският журналист Тиери Мейсан хвърля светлина върху мигрантския бизнес: „След Нова година 2016 стойността на преминаването на един човек от Турция до Унгария се снижава от 10 000 до 2000 долара. Тогава някой заплаща разликата в стойността на преминаването! От самото начало на войната в Сирия Катар печата и раздава подправени сирийски паспорти на несирийци. Както и на джихадисти, за да е по-лесно да убедят западните журналисти, че са „въстаници”, а не чуждестранни наемници.

И тъй, какви и чии са тези НПО, пледиращи, че ги движат благородни мотиви, спасявайки давещите се в Средиземно море? С редки изключения финансирани от Дж. Сорос. Как и защо? Подробности разкриват: процесът на проникване на мигрантските маси от Африка и Азия към Европа не е стихиен, а управляем. „Лекари без граница“ не е единствена организация за доставяне бежанци в Европа, финансирана от Сорос. Както съобщава Disobedient Media, в 2016 г. 500 хил. евро за „разузнавателно-спасителни операции“ получава и малтийската The Migrant Offshore Aid Station (MOAS), в превод Офшорна мигрантска спасителна станция.

Какво „вършат зад кулисите“ тези организации. US топанализатор Ф. Енгдал: „Разследвания на италианските власти откриват, че НПО, финансирани от Джордж Сорос, активно фрахтуват (наемат) частни кораби за тайно превозване на десетки хиляди нелегални северноафрикански бежанци в ЕС през Южна Италия. Този превоз на хора е свързан с незаконните контрабандни мрежи на ИДИЛ (Ислямска държава в Ирак и Леванта)“.

Кармело Цуккаро, главен прокурор на Катания, Сицилия, 2015 г. съобщава в италианския парламент: официалното разследване финансирането на флотилия кораби за бежанци в Средиземно море от частни НПО е оправдано. Привежда свидетелства: контрабандистите, превозващи хора от Либия и други северноафрикански държави, които ЦРУ свързва с ИДИЛ, координират превоза в Италия на десетки хиляди нелегални бежанци. Цуккаро съобщил: превозвачите на хора по суша или непосредствено от борда на неголеми лодки за мигранти се свързват с по-големи спасителни съдове (виж фотоса), финансирани от неправителствени групи, за да организират предаването на бежанците. Това подразбира твърде високо ниво на координация между групата превозвачи на хора и флота кораби, финансирани от НПО.

Цуккаро обявил: неговият офис разследва това, което назовал „ненормално“ количество парични средства, позволяващо даже на малки организации да арендуват съдове. Италианските власти открили минимум десет неправителствени организации, участващи в нелегалния трафик; сред тях няколко, финансирани от октопода „Отворено общество“ на американския спекулант на хедж фондовe Джордж Сорос.

Основен акцент в статията на У. Енгдал е противозаконната дейност на соросидните НПО. „Официалната агенция на ЕС по сигурност на външните граници FRONTEX в доклад за 2017 г. за анализа на рисковете заявява: „Централното Средиземноморие се превърна в основен маршрут за африканските мигранти в ЕС и е твърде вероятно да остане такъв в близко бъдеще. В частност 89% от мигрантите пристигат от Либия“. Frontex упоменава възможността контрабандистите да отправят мигрантите в морето в съответствие с предварително планирана тайна договореност с частните съдове на НПО, които събират хората и сетне „като такси“ ги превозват в Италия. „Това, което описва агенцията на ЕС – резюмира Енгдал – се явява операция за таен превоз на хора, фактически операции на международни криминални организации, включая ИДИЛ, които управляват съдовете, зафрахтовани или принадлежащи на различни НПО, сред тях и финансирани от Сорос”.

Италианският адмирал Enrico Credendino, командващ операция „София“ на ЕС за борба с търговията с хора, обяснява: „Съдовете на НПО подхождат близко до либийското крайбрежие, за да привлекат лодки с мигранти в тъмнината. Нощем те използват големи прожектори; контрабандистите ги виждат и изпращат надуваемите гумени лодки (с мигранти) към светлината. После ги качват на борда (виж фотоса) на по-големи съдове на НПО за пътешествие в Италия“.

Откакто обаче на власт в Италия е националистическо правителство, мерките срещу дейността на НПО между Либия и Италия се затягат. Случаят на 29 юни 2019 г. сутринта е показателен: „Италианската полиция арестува рано тази сутрин германката

КАРОЛА РАКЕТЕ, КАПИТАН НА КОРАБА SEA-WATCH 3,

спасяващ мигранти в Средиземно море, след като акостира в порт Лампедуза – предаде Ройтерс. – Корабът на германската благотворителна организация Sea-watch, който плава под холандски флаг, оставаше в открито море повече от две седмици с 40 спасени африканци на борда. След като изчака в международни води за покана от Италия или някоя друга страна от ЕС да приеме кораба (дълъг 55 метра – бел. ред.), капитан Карола Ракете реши да отплава към италианския остров Лампедуза, но бе блокирана от кораби на италианските държавни органи. Обаче около 1,00 ч. по Гринуич тази нощ Ракете влезе в пристанището, където корабът хвърли котва, посрещнат от засилено полицейско присъствие. Телевизионни кадри показаха как митническа полиция сваля Ракете отборда на кораба и я отвежда. Мигрантите остават на кораба. Телевизия RAI съобщи, че е арестувана за оказване съпротива срещубоен кораб, което се наказва със затвор до 10 години. Италианският вътрешен министър Матео Салвини бе предупредил, че ще позволи Ракете да хвърли котвасамо след като други страни от ЕС се съгласят да приемат незабавно мигрантите. Но дори и тогава италианските власти ще конфискуват кораба и ще съдят капитана запомагане на трафиканти на хора“.

Корабът е конфискуван, а вътрешният министър Матео Салвини заяви: „A Criminal act is act of war! (Криминалният акт е акт на война)”.

Разследването на Ф. Енгдал доказва: „План Меркел“ е 14-страничен документ, подготвен от мрежа пронатовски аналитични центрове, представен на Меркел на 4 октомври 2015 г. Документът, приписван на канцлера, всъщност  е „създаден от ESI (European Stability Initiative). Задкулсен аналитичен 

ЦЕНТЪР „ИНИЦИАТИВА ЗА ЕВРОПЕЙСКА СТАБИЛНОСТ“

с офиси в Берлин, Брюксел и Истанбул. Планът е приписан на Меркел, което не е случайно, защото тя е негов изпълнител. Уилям Енгдал: „ESI била създадена благодарение усилията на НАТО за трансформиране на Югоизточна Европа след провокираната от американците война в Югославия в 90-те години, която доведе до абсолютно изменение на ситуацията и създаване на крупна авиобаза на САЩ и НАТО в Косово (Camp Bondsteel). Сегашният председател на ESI, пряко отговорен за „План Меркел“, е живеещият в Истанбул австрийски социолог Гералд Кнаус. Той се явява и член на Европейския съвет по външни отношения (ЕСВО) и сътрудник на „Отворено общество“. Основан в Лондон 2007 г., ЕСВО се явява двойник на влиятелния нюйоркски Съвет по външните отношения, аналитичен център, създаден от банкерите Рокфелер и Морган за координиране англо-американската глобална външна политика“.

Ето пасаж от „План Меркел“, чийто анализ не само подсказва подозрителни цели, но говори за планиран епизод на хибридна война срещу европейската християнска цивилизация. Война, насочена към създаване на еднополярен свят, вписващ се в схемата на глобализма. „Освен че в 2015 г. Германия вече е приела над милион мигранти, страната трябвало „да се съгласи да предостави убежище на още 500 хиляди сирийски бежанци, регистрирани в Турция в продължение на следващите 12 месеца“. Изводът на У. Енгдал: „Този т.нар. „План Меркел” се явява чист продукт на свързани със САЩ и НАТО центрове и правителства на страните, членки на НАТО. Принципът „следвай парите“ в дадения случай е поучителен. Ние лесно благодарение на него ще изясним кой действително управлява ЕС“.

На 20 март 2016 г., 2 дена след сделката ЕС-Турция в Брюксел, немски вестник пише за Кнаус, куклата на Сорос и ролята на мегаспекуланта, сивия кардинал на задкулисната сделка Меркел-Ердоган, финализирана в Брюксел на 18 март. „Най-важният резултат от срещата на върха на ЕС за бежанската криза все още не се съдържа в официалните изявления, но предстои да бъде осветен. Проектът има връзка с вече постигнати задкулисни договорки и планове за изграждане на нов газопровод, който [от Катар] ще минава през Сирия и трябва да бъде алтернатива на руския газ за ЕС“, коментира германският вестник „Дойче Виртшафтс Нахрихтен“. Кнаус смята, че оста Анкара-Берлин е насочена геополитически срещу Русия. В интервю за германския вестник „Ди Велт“ казва, че Германия е направила грешката да се осланя прекомерно много на Европейската комисия. „Германия рано разбра много неща. Но сгреши, като реши твърде много да разчита на ЕК“.

Ето връзката между концептуалната обосновка на целта – създаване на хаос  в Средиземноморието – с последвала втора мащабна мигрантска вълна 2015-2016 г. чрез финансирано и форсирано преместване към Европа на милиони маси ислямско бедно население.

Човек се чуди на историко-цивилизационното невежество на Брюксел. В потвърждение мисъл на Оруел: „В нашето общество най-осведомените за ставащото най-малко са способни да видят света такъв, какъвто е“. Дори обикновеният прочит на свещения Коран ясно сочи нетолерантността, фанатичната омраза на мюсюлманите към друговерците, внушена от редица сури: да се отнасят враждебно към тях, готови да воюват, когато моментът настане.

Има една личност, която играе важна роля в „План Меркел“ на ESI. Улрих Грило, президент на Конфедерацията на германските индустриалци. Т. Мейсан хвърля светлина върху неговата особена философия: „Президентът на Федералното обединение на немската промишленост Улрих Грило се застъпва за прием допълнително на 800 000 чуждестранни работници в Германия. През декември 2014 г. „патронът на патроните“ на Германия Грило заяви в DPA, прикривайки своите интереси зад благи намерения: „Ние отдавна се явяваме страна на имигранти и трябва да оставаме такава. Бидейки процъфтяваща страна и заради християнска любов към ближния, нашата страна трябва да си позволи да приема повече бежанци. В резултат на създалата се демографска ситуация обезпечаваме ръста и процъфтяването с помощта на имиграцията“.

УСКОРЕНО РАЗШИРЯВАТ БАЗАТА НА ИСЛЯМА В ЕВРОПА.

За секретните връзки на октопода „Отворено общество“ с терористичната организация „Мюсюлмански братя“ ето факт: Open Society Foundation публикува данни за финансирането на различни организации. Така „Обществото против ислямофобията във Франция“ (CCIF) получава 2014 година $49 хил. за организиране общонационална кампания за борба с ислямофобията и разкриване на тези, които с нея се занимават. Именно CCIF се бори с властите на страната мюсюлманки да могат да носят хиджаб. Всичко в 2012-2015 г. организацията получава от Open Society Foundation $134 хил. По данни на френските учени – професор Жил Кеппел и експерта по исляма Бернард Годард, CCIF има тесни връзки с „Мюсюлмански братя“ и сътрудничи с нейното френско представителство – „Съюз на ислямските организации на Франция“ (UOIF).

Немският политолог Александър Рар смята: Ислямизацията заплашва Европа, но не сега, а в далечна перспектива, ако бежанците не се интегрират и почнат да създават свои анклави. Той допуска, че Европа може приема 300 хил. мигранти годишно, но само в този случай, ако бъдат честно разпределени по всички страни на ЕС. „Сега това не става и се страхувам, че в Европа ще поискат да мигрират много повече хора. Експерти допускат вероятността за наплив на 60 милиона мигранти в Европа в течение на следващите 15 години. С такава масова миграция Европа няма да се справи“.

Има обаче още един необосновано подценяван фактор. Свързан с

ТРЕВОЖНИ ДЕМОГРАФСКИ ПРОГНОЗИ ЗА АФРИКА,

каращи ни да се замислим за съдбата на християнска Европа, за бялата раса.

Става дума за исторически предизвикателства, отговорите на които е невъзможно да се дадат незабавно чрез внасяне изменения в сегашната практика на предоставяне на убежище. Те изискват пълна смяна на парадигмата (модела). Eксперти предупреждават: „Ако ЕС не се окаже в състояние да се реформира, това ще има сериозни последици за сигурността, сътрудничеството и стабилността в Европа. Само миналата 2016 година примерно 181 000 мигранти са се отправили на опасно пътешествие от Северна Африка към бреговете на Южна Европа, 90% от тях през Либия. Това бе истински рекорд и с 20% повече в сравнение с 2015 година“.

Прогнозите за растежа на населението в Африка през първата половина на ХХІ век са повече от тревожни. Датският експерт от ООН Мортен Лисборг (3.04.2017 г.): „Ако някой мисли, че миграционната криза 2015-2016 г. е нещо изключително, следва по-добре да се вгледа в развитието на демографската ситуация в Африка, на Близкия изток и Южна Азия. През тези години Африка преживява невиждан в историята демографски прираст. Безпрецедентният ръст на населението в съчетание с чудовищната бедност, политическите и социалните вълнения с пълно основание може да се смятат само начало на постоянно растящ и нескончаем миграционен натиск на европейския континент“.

Прогнозите за протичащия демографски взрив в Африка са обезпокояващи. Експерт Никола Петров: „По този повод пред британския „Гардиан“ изпълнителният директор на Световната програма за изхранване на ООН Дейвид Бизли заяви: „Искам да предупредя европейците: ако мислите, че имате проблем, породен от дестабилизацията и конфликтите в държава като Сирия с 20-милионно население, което доведе до мигрантски поток, почакайте да видите какво ще се случи, когато още повече бъде дестабилизиран регионът на Сахел (африканска савана, обемаща Еритрея, Судан, Чад, Мали, Нигер и Сенегал) с население от 500 милиона души. Крайно време е европейската и международна общност да се събудят“. Освен това Бизли напомня: на територията на Сахел действат редица екстремистки групировки, свързани с „Ал Кайда” и „Боко Харам”, които целенасочено внедряват свои бойци в потоците бежанци и мигранти, за да провокират хаос и терор в Европа. Тук е мястото да се напомни: само в Нигерия се очаква населението да нарасне от сегашните 182 млн. души до 752 млн. в края на ХХІ век. Впрочем съща е тенденцията и в съседните й африкански държави. Според прогнози на ООН през следващите 30 години населението на Черния континент ще се удвои, достигайки 2,5 млрд. души, голяма част от които ще се стремят да попаднат в Европа (през 2100 населението на Африка вероятно ще скочи на 4,4 млрд.). Как ЕС ще може да сдържа подобна лавина от имигранти от Африка (а да не забравяме, че и имигрантският поток от Близкия изток със сигурност няма да секне), при това с внедрените сред тях стотици или дори хиляди екстремисти? И дали при подобно развитие филтрационните лагери в Северна Африка ще се окажат полезни?“.

„Кризата, свързана с бежанците и мигрантите – сочи Лисборг – стана сериозно изпитание за Европейския съюз. Шенгенското сътрудничество и мисъл за Европа без граници е в руини, навсякъде в Европа възникват вътрешни национални граници в опит да се демонстрира политическа активност и да се поставят потоците мигранти под контрол. Извършващият се бърз поврат вдясно, когато националистически и критически отнасящите се към имигрантите партии завоюват все по-голяма популярност в ред европейски страни, могат в перспектива още повече да отслабят и дестабилизират и без това крехкото европейско сътрудничество“.

Да хвърлим поглед върху прогнозите на самия рушител на Европа – Сорос, вживен в ролята на „Мефистофел на ХХІ век“. Той счита, че Европа може ежегодно да приема 300 хиляди бежанци. US изследователски Pew Research Center, финансиран от Сорос и базиран във Вашингтон, изследвайки миграцията в Европа, стига до извод: към 2050 година мюсюлманското население в страните на ЕС може да нарасне три пъти – до 75 млн. човека. Те ще съставляват 14% от населението на Евросъюза, докато сега не превишават и 5%. А тъй като мигрантите се настаняват неравномерно по страните на ЕС и се стремят в развитите европейски държави, за тях такива темпове на „ислямизация“ сериозно изменят вътрешната демографска ситуация. Например мюсюлманското населения в Швеция ще бъде 30%, в Австрия – 19,9%, в Германия – 19,7%, във Франция – 18%, във Великобритания – 17,2%.

А ЕВРОПА СПИ, ЗАБРАВИЛА ПОУКИТЕ ОТ МИНАЛОТО

Сита Европа, изпаднала в просъница, е забравила как нейната земя тръпнела от ужас под копитата на конете на „воините на исляма“. Чийто завоевателен плам бил охладен едва под стените на Виена на 12 септември 1683 г., когато след двумесечна обсада османските войски на великия везир Кара Мустафа са разбити. Събитието бележи апогея на турско-ислямското нашествие в Европа. Идеята за „полумесец над Европа“ вече изглеждала нереална. До настъпването на сегашните смутни времена, в които тя заплашва да стане реалност. При това идеята се придвижва не от халифи и султани, а от властващите неолиберални идиоти в Брюксел, Берлин, Лондон, Париж.

Още 1999 година лидерът на „Мюсюлмански братя“ Юсуф Карадави заявил в интервю за TV „Джазира“: „Константинопол покорихме, а втората част на пророчеството – покоряването на Рим, засега не е осъществено. Това значи, че ислямът ще се върне в Европа. Но това покоряване ще бъде с помощта на идеи и проповеди. Саби не са нужни. Ние можем да покорим европейските страни без армии. Нам са нужни армии проповедници и учители“.

Днес в Европейския съюз се борят 

ДВЕ ЛИНИИ: ЛИКВИДАТОРИ СРЕЩУ „ПОПУЛИСТИ“,

две двойки: Орбан-Качински срещу Меркел-Макрон. Вишеградската четворка плюс Австрия срещу ексколониалните империи (Великобритания, Франция, Германия, Холандия). Между тях „прелитат“ като комари „объркани електрони“.

Ликвидаторите на европейската християнска цивилизация са: леви ренегати (ПЕС), менте-десни (ЕНП) и либерал-зелените им „патерици”. Свлечени в неолибералното блато. Брюкселското комисарско котило е поразено от „тумора“ на неолиберализма. Пасува, вместо да предприема крути мерки спрямо тихо цъкащата „ислямска демографска бомба“. И докато европейските „моми“ не желаят да раждат, защото „децата крадат щастие“ (оправдание на норвежките), към средата на ХХІ век се очаква „мюсюлманските утроби“ да обърнат окончателно демографския тренд: процентът на еврохристияните ще падне под 50, за да превърнат Европа в Еврабия.

„Истината е – сочи Н. Петров – че в момента Европа е разделена на два лагера. От една страна е глобалисткият либерален елит в лицето на т.нар. „еврократи“, както и близките им ключови европейски политици, като френския президент Макрон, германския канцлер Меркел и др. Плановете на този елит бяха изразени достатъчно ясно преди време от европейския комисар по въпросите на миграцията, вътрешните работи и гражданството Димитрис Аврамопулос пред американски медии. Призова „да се гледа положително на имиграцията в Европа, като нова реалност в съвременния свят“. Впрочем още 2017 г. Аврамопулос твърдеше: „Европа се нуждае от милиони мигранти от Африка“. Както и че ЕС планира да открие свои „офиси“ във всички страни от Южното Средиземноморие и Западна Африка, за да организира „внос“ на имигранти в Европа. Ако това наистина е така, следва да приемем, че т.нар. „еврократи“ успешно са прокарали и наложили отдавна съзрялото в техни среди решение за „контролиран внос“ на имигранти в Европа“.

„В политиката – сочи великият немски учен Макс Вебер – има два смъртни гряха: да не защитаваш никаква кауза и да нямаш никакво чувство за отговорност“. Точно преди 100 година (1919) прогнозира появата на днешната неолиберална клика. С идиотически мисле-действия на макрофигурите в Брюксел-Берлин-Лондон-Париж и васалните им дребосъци в Атина, София, Букурещ. Струва си да приведем мисъл на Вебер, диагностицираща неолиберална социопатия: „От една страна, отказът да се постави в услуга на една кауза го принуждава да търси външния блясък на властта вместо реалната власт; от друга – липсата на чувство за отговорност го кара да се наслаждава на властта заради самия себе си, без никаква благородна цел. Понеже силата е неизбежното средство в политиката, то стремежът към властта е един от нейните двигатели. Няма по-силна карикатура на политика от тази, която изобразява един хвалипръцко, играещ си с нея като парвеню или Нарцис, суетящ се със своята власт, както всеки блюдолизец на всяка власт“.

Неолибералният идиотизъм, който след евроизборите пак ще доминира в Брюксел и Страсбург. Но вече с нови вместо старите втръснали „кукли“ (Юнкер, Туск, Таяни, Могерини). Ще продължат да крият истината за състоянието на ЕС, за мигрантската криза, фалшиво наречена „бежанска“ (Refuse crisis). Въпреки че още есен 2015-а икономическите мигранти решително преобладават над бежанците, бягащи от зоните на военни конфликти. Съотношението е променено от 60:40 на 80:20 в полза на арабо-черна Африка спрямо Азия.

Днес европейското общество, зомбирано от неолибералната цензура, известна с термина „политкоректност“, като „вол на заколение“ върви към своята гибел. Ако днешните политици познават историята на християнската и ислямската цивилизациия, щяха да проумеят психодуховната им и социалкултурна несъвместимост. Християнска Европа губи битката с исляма на демографското поле – там, дето е възпроизводството на населението. Битка, в която разширяващите се като ракови метастази мюсюлмански гета бавно ще рушат и поглъщат Европа. Ако този деградивен процес не бъде спрян овреме, Европа я чака съдбата на погълнатата от вълните на времето Платонова Атлантида. Ако със законови мерки, както прави Виктор Орбан в Унгария, не се обърне трендът – увеличение раждаемостта на европейките – към средата на века ще настане религиозно-битово и социално-политическо преформатиране на континента. Християнска Европа ще бъде потъпкана, покорена от израстващия Еврохалифат. „Преформатиране“ означава рушение: първо, на националната държава, над което упорито „се труди“ и Брюксел. Второ, разложение на нациите в „население“, в „тълпа“. Трето, погиват националните традиции и култура. А когато мюсюлманските гета се раздуят до степен да доминират над християнското население, иде и краят на демокрацията. Защото ислямът е отрицание на демокрацията. Дори по един само признак: не признава жената за човешко същество! А в Европа йезуитски ще ползва кат оръжие ключов инструмент на демокрацията: свободните избори. С тях мюсюлманският електорат надраснал християнския, по законен ред ще връчи властта на еврофундаменталистите.  Тогава във всяка страна поотделно the deep Islam rivers (дълбоки ислямски реки) ще изригнат като горещи гейзери на политическото поле. Посичайки илюзиите, с които евромедиите хранят зомбираната общественост: мигрантите щели да решат острият дефицит на работна сила. Няма как да стане. Нито са образовани, нито квалифицирани. В Европа идат не да работят, а да търгуват, тероризират и раждат.

А когато приключи по-следващата битка: между юдеоглобализма ала Сорос с фанатичния ислям ала Кардави, иде ред отново, за втори път след комунизма, да се пренапише историята. По рецептата, дефинирана в романа антиутопия на Джордж Оруел „1984“: „Който контролира миналото, контролира бъдещето; който контролира настоящето, контролира миналото“.

А вместо да се фиксираме в това кой кого победил в евроизборите, по-добре е да се позовем на велика журналистка, италианката Ориана Фалачи (1929-2006).

ДНЕС ЕВРОПА СПИ, ВЦЕПЕНЕНА КАТО ТРОЯ

в смъртоносната летаргия на бездуховно безпаметство. На родената в столицата на италианския Ренесанс (Флоренция) Фалачи, за която Хенри Кисинджър признава, че заради каверзно (подвеждащи) зададени въпроси „ми идваше наум да й ударя един през зъбите“, дължим блестящо описание болестта на нашето време. Споменатата политкоректност, близнак на комунистическата цензура върху истината: „Ако изразите искрено мнението си за Ватикана, католическата църква, папата, Дева Мария, Исус или светиците, никой няма да се занимава с вашето право на „свобода на мисълта  и словото“. Ако обаче направите същото с исляма, Корана, пророка Мохамед, за някой мюсюлманин – тогава ще ви нарекат ксенофоб и богохулник, ще ви обвинят в расова дискриминация. Ако крещите антиамерикански лозунги, ако наричате американците „убийци“, „негодници“, „врагове на човечеството“, ако изгорите американското знаме и надраскате снимките на американските президенти с пречупени кръстове, нищо няма да ви се случи. Но ако направите същото срещу исляма, тогава ще ви хвърлят на кладата“.

Точно и проникновено Фалачи разкрива психологическата война, която води ислямският фундаментализъм: „Не се заблуждавайте от техните бомби и взривове. Това е само стратегия. Тези любовници на смъртта не ни избиват само заради удоволствието от убиването. Те ни избиват, за да прекършат духа ни, за да ни сплашат, да ни обезкуражат, да ни изнудват. Целта им не е само да напълнят гробищата ни, да разрушат небостъргачите ни. Тяхна цел е да убият душите ни, идеите ни, нашите мечти и постижения. Те искат отново да завладеят Запада. ЗАТОВА ДНЕС ТРОЯ ГОРИ В ЕВРОПА, не отвъд Океана. Затова пожарът трябва да бъде угасен преди всичко от европейците. Но как да разчитаме на Европа, превърнала се в Еврабия, която приветства и обича врага си; дори му дава право да гласува! Как да се доверим на Европа, която се продава на врага като блудница и е загубила разума си?“

НИКОЛА СТОЯНОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *