Контузеният Ст. Костов офериран за нов договор, дупничанинът Ил. Димитров не

Контузеният голмайстор номер 1 в родния футболен елит в миналото първенство Станислав Костов вече умува върху предложения му нов договор от „Левски“, все още не е офериран дупничанинът Илия Димитров, който за настоящата кампания отново беше лашнат под наем от сините във „Витоша“, с какъвто статут мина преди това през столичните „Локомотив“ и „Септември“ и през благоевградския „Пирин“.

Контрактите на двете остриета изтичат идното лято, което им дава право от 1 януари да преговарят с други клубове без знанието и съгласието на сегашните си работодатели на Герена. Предвид постоянно афишираната лоялност към „Левски“, Костов едва ли ще постави допълнителни условия за удължаване на престоя си на стадион „Георги Аспарухов“, което вероятно ще се случи до края на месеца. Същото се очаква да сторят капитанът Живко Миланов и Хали Тиам, на които наставникът Петър Хубчев държи да са на негово разположение и занапред.

Все още близо до изхода се намират други трима играчи, които догодина могат да си тръгнат без пари. Това са минаващите за любимци на треньорския щаб Мартин Райнов и Милан Миятович, както и титулярят по принуда Филипе Нашименто. Черногорският страж е висящ заради забраната, която наскоро БФС наложи на нашенските отбори да ползват от следващия сезон на пост номер 1 футболисти от страни извън Европейския съюз. Внушителната заплата, която португалският плеймейкър получава, може да натежи за решението да бъде отпратен. От юношите на клуба, освен Ил. Димитров, в неизвестност за бъдещето си са Атанас Кабов, с когото са преотстъпени при бистришките тигри, и Ивайло Найденов.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Ил. Димитров

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *