Конъна и ексшефката на ГУМ М. Вельова в листата за съветници на партията на Светльо Витков в Дупница

Партията на певеца Светльо Витков “Глас народен” ще се яви със самостоятелна листа за общински съветници в Дупница на предстоящите наесен избори. Координатор на партията в града е бизнесменът Леонид Хаздай, който има бизнес в асансьорната техника. Източници от партията издадоха, че в листата на “Глас народен” на една от първите позиции е Георги Градевски-Конъна, чието име се свързва с Братя Галеви. Градевски има собствен строителен бизнес.

Още преди няколко месеца кметове на села от община Дупница коментираха, че той е водил разговори с тях за подкрепа на предстоящите избори през септември. В листата от 25 души фигурира и името на бившата управителка на ГУМ Миглена Вельова. След като напусна, поста тя отвори счетоводна къща. Вельова управлява най-големия магазин в Дупница в продължение на 10 г. и го остави със 140 000 лв. годишна печалба.

Сред кандидатите за общински съветници е и д-р Божилова, личен лекар. Нейният съпруг д-р Коларов работи като анестизиолог в хирургичното отделение на общинската болница в Дупница. В листата са включени още детска учителка, компютърен специалист и двама спортисти – кикбоксьорите сем. Кирил Чакъров и Ани Минкова от приятелския кръг на Конъна, издадоха от “Глас народен”.

На 6 август официално ще бъдат обявени имената в листата за общински съветници.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *