Копривленчанинът и капитан на трикольорите и ЦСКА П. Занев за щастливия брак: Понякога хората търсят цял живот, а аз намерих половинката си на 17 г.

Капитанът на ЦСКА и на националния футболен отбор на България Петър Занев, чиито корени са от с. Копривлен, община Хаджидимово, и семейството му бяха специални гости в предаването COOLt по bTV /на снимките/. Петър и половинката му Стаси са заедно от 16 години и двамата споделиха тайната си за успешен брак. „Важното е да има винаги разбирателство. Трябва да има и компромиси, и най-вече любов“, смята капитанът на ЦСКА. 

Петър и Стаси не са загърбили и романтиката в отношенията си. Те признаха, че доста често си правят материални подаръци един към друг. Най-романтичният жест на капитана на ЦСКА към любимата му е бил голям букет цветя – изненада по време на един от изпитите й, докато е следвала. Двойката има син Димитър и дъщеря Сияна. Митко мечтае да стане футболист, когато порасне, а красивата Сияна иска да бъде учителка.

За финал Натали Трифинова беше подготвила една забавна игра, в която се включи цялото семейство. Капитанът на националите коментира и темата за пандемията: „Трябва да извличаме позитивните неща от негативните ситуации. Заради пандемията по-дълго оставахме вкъщи и имахме повече време за близките си хора, а това е най-важното”. Така капитанът на ЦСКА и националния отбор Петър Занев коментира изминаващата 2020 г.

„Нямам търпение вече да започне едно ново начало“, каза съпругата му Стаси Занева. „Онлайн обучението е по-лесно, но ни липсват приятелите в училище“, добавиха Димитър, който е в шести клас, и сестра му Сияна, която е във втори.

Петър и Стаси са заедно от 16 години. „Понякога хората търсят цял живот, за мое щастие намерих половинката си на 17-годишна възраст“, добавя Занев.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *