Корнелия Нинова: Субсидия от 1 лев обрича партиите на зависимости, ние сме против

От БСП са против субсидия от 1 лев. Това обяви Корнелия Нинова след консултацията с президента Румен Радев.

Отново препотвърдихме нашите ясни и принципни позиции, като ние няма да подкрепим първата политическа сила ГЕРБ, а кабинет на “Има такъв народ” бихме подкрепили при условия. Ако от ИНТ не желаят нашата подкрепа, значи не я желаят. Ние и президентът Радев изразихме позиция, че България се нуждае от стабилно правителство”, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова след консултации при президента Румен Радев.

Нинова заяви, че от два месеца са готови с предложения по Плана за развитие и сега когато е в парламента ще ги предложат. 

“Субсидия от 1 лев обрича партиите на зависимости”, категорична бе Корнелия Нинова на въпрос на медията ни. На въпрос на Ива Николова дали са за предсрочни избори или парламентът да работи известно време, Нинова заяви, че е по-скоро за второто и при добро желание важните въпроси могат да се решават, без да уточнява за какъв период става въпрос. 

“Ако наложите предизборните ни програми ще видите пресечни точки, но и ще видите кой се отказва от обещанията си”, заяви Нинова и уточни, че е важно дали всички ще си спазят предизборните обещания. “И ние искаме машинно гласуване, видео наблюдение, активна регистрация, изчистване от мъртвите души. Ето това е една пресечна точка. Но сме против мажоритарния вот”, заяви още Нинова. 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *