Корнелия Нинова с личен стилист и гримьор

Откакто е в политиката, Корнелия Нинова неведнъж е била обект на критика заради изключително скъпите аксесоари, които ползва, като очила, започващи от 4000 лв., бижута за над 10 000 лв. и др. В същото време видът ѝ определено не е достатъчно стилен и сдържан за политик, особено от социалистическата партия, където сиромахомилството е издигнато в култ.

Затова и с мисията да оправи външността на Нинова се е заел гримьорът Валентин Кулагин, известен от „ВИП Брадър“, научи ПИК. Него на „Позитано“ 20 довел новият пиар на соцлидерката – погребалният агент Васил Самарски. Задачата му не е лесна, тъй като ще трябва да се справи със старомодно поставената очна линия на председателката на БСП, с излишните ѝ килограми и с възголемите ѝ сака.

„Малко са хората, които имат перфектна физика, а за политик това не е и нужно, все пак не са манекени. В същото време обаче е абсолютно задължително да личи старание в поддържането на външния вид, без да се прекалява. По-големият размер сака не просто не прикриват, а дори увеличават визуално едрите хора“, споделят експерти.
Не се знае каква точно е задачата на гримьора Кулагин, но явно намесата му е належаща. В едно от популярните тв риалитита той заяви, че се смята за създател на красотата в България и също така, че е ВИП обществена и значима личност.

Медията ни научи от сигурни източници, че Кулагин е бил на среща с Нинова в нейния кабинет, където са чертали общите си планове. Това действие на Нинова има и политическо измерение, тъй като тя години демонстрираше неодобрение към т. нар. джендъри и се обяви срещу Истанбулската конвенция.
Явно лидерката на БСП рязко е променила отношението си и няма нищо против да бъде обкръжена от мъже, които изглеждат в голяма степен като жени, каквито са вече немалка част от апаратчиците ѝ покрай Самарски.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

2 Коментара

 1. Първите 7 години са решаващи

  Първите 7 години са показателни за жената от село Крушовица.
  Дето казваше талантливият ни певец Васил Найденов – ИМА значение в първите години от живота ти, дали си ползвал клозет в двора или … тоалетна в дома!
  Така че, ако ще пауново перо да си сложи на главата – все същата посредственост.
  Никога БСП на власт.

  Отговори
 2. поп Нафърфорий

  Грешка, наела е педеруг@, трябвало е да вземе някой як, че и да я оножда!

  Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *