Косовската авантюра на неврокопчанина Л. Гуцев приключи с хепиенд за „Пирин“ /ГД/

Косовската авантюра на неврокопчанина Любомир Гуцев приключи с хепиенд за „Пирин“ /ГД/. Защитникът склони да играе за тима от родния си град, след като не се сбъднаха очакванията му за оферта от чужбина. Бившето орле, което игра за последно във „Флямуртари“ от Прищина, записа името си в историята на местния футбол с гола, с който донесе първата победа на отбора в родния елит с 2:1 срещу „Миньор“ /Пк/ през есента на 2012 г.

Другото ново старо попълнение е също опитен бранител – 33-годишният Ангел Маджиров, който започна миналия сезон в „Банско“, а през зимата се озова в „Оборище“. Тръгна си бързо от Панагюрище заради острия финансов дефицит, опитите му това лято да си намери пристан в професионалния футбол се провалиха и поне до Нова година ще носи екипа на пиринци.

„Със сигурност това са състезатели, които ще ни помогнат много. Двамата удържаха на думата си да останат при нас, а ние изпълнихме обещанието си да ги изчакаме до последно. С привличането им селекцията ни добива завършен вид. Можем да добавим само някой класен играч, стига да се появи такъв“, коментира старши треньорът Димитър Крушовски.

ГЕОРГИ АЛЕКСАНДРОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *