Котка опита да открадне пари от касата на заведение

Как се отплащаш за добрината на стопанката си, приютила те от улицата, ако си дръзко и пакостливо рижаво коте? Като се опиташ да откраднеш пари от касата в заведението ѝ, при това не само веднъж, пише в. „Дейли стар”.

Забавната случка се е разиграла в руския курортен град Анапа в Краснодарския край. Кадри от подвизите на котето, запечатани от охранителната камера, са качени в Instagram, информира БТА. 

Съдържателката на заведението Надежда Водолазкая разказва, че преди няколко месеца е осиновила женското коте, след като го е намерила изоставено в кутия на улицата.

Първият опит на крадливата писана, наречена Масяня, да отмъкне банкноти от кутията с пари в кръчмата, е бил осуетен от бдителен клиент. Той успял да грабне плячката на косматата пакостница, когато тя случайно я изпуснала на пода.

Първоначалният неуспех не отказал Масяня от целта ѝ. Възползвайки се от това, че не я следи някой посетител със зорко око, котката пробвала отново да се измъкне с кеш, без да бъде възпрепятствана. Оказало се обаче, че клиентите наблюдават с интерес новото ѝ престъпно деяние. Установявайки, че при втория си опит животното е грабнало стари руски рубли, използвани за декорация, посетителите избухват в смях.

„Не ми е ясно защо Масяня е такава голямя почитателка на парите. Известно ми е само, че е склонна към пакости. Затова занапред нея ще я държим под око, а парите – под ключ”, казва Надежда Водолазкая.


Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *