Коцето комшия на Бойко Борисов

Константин наскоро се присъединил към ВИП съседите на Бойко Борисов, хвали се самият той. Преди няколко месеца участникът от „Като две капки вода“ и цялото му семейство се нанесли в новия си палат, който се намирал само на две преки от къщата на премиера в Банкя.
В имота за чудо и приказ певецът вложил близо милион и половина лева и започнал да го строи още преди 3 години.

През цялото време, докато строителните дейности вървели, Коцето лично инспектирал труда на бригадата и често се включвал в по-трудоемката работа наравно с тях. Изпълнителят собственоръчно отлял бетонната плоча на първия етаж от имението си, а обзавеждането и детайлите поверил на съпругата си Надя. Тя пък наела интериорен дизайнер, който да ѝ помага в избора, защото квадратурата на къщата била огромна и не знаела с какви мебели да изпълни помещенията, наподобяващи концертни зали.

Шикозният дом на фолкаджията и семейството му разполагал с огромна кухня, обзаведена с уреди последен клас, частна кинозала и няколко джакузита. С голямо внимание и вкус били подредени и стаите на двете му деца. Най-много пари Коцето пръснал за техника, защото имал афинитет към високите технологии и окичил стените не с картини, а с десетки плазмени телевизори. Въпреки че отскоро станал жител на Банкя, Константин бил познат на местните, защото мястото, на което построил палата, принадлежало на неговата баба, която е сред известните софийски реститутки. В градчето вече плъзнали клюки, че участникът от „Капките“ взел по-строги мерки за сигурност дори от премиера и опасал къщата си с висока ограда, която да пази семейството от любопитните погледи на съседите, а по нея накичил десетки камери.

Оборудването с охранителна техника се наложило, защото предишното жилище на певеца било постоянен обект на апаши, а веднъж крадците нахлули да тарашат дома му, докато той се разхождал по хавлия, тъкмо излизащ от банята. В новия си дом обаче Коцето не допускал кого да е, но се шегувал, че за премиера вратите били винаги широко отворени.

Двамата се познавали лично от много време, защото изпълнителят неведнъж е участвал в предизборни кампании на ГЕРБ, а освен това е единственият, който възпя Борисов в своя песен, в която според текста е готов да го ожени да опонентката му Корнелия Нинова. Коцето сподели, че е получил положителни отзиви от екипа на министър-председателя, който реагирал с чувство за хумор на нестандартното творение.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *