Коцето най-накрая разкри истината за връзката си със Зорница Линдарева!

Константин призна имал ли е нещо със Зорница Линдарева или не. След участието си в риалитито „Биг Брадър” певецът веднага се впусна в друг ангажимент. Сега той се превъплъщава в различни образи в другото риалити по NOVA „Като две капки вода”.

Константин даде интервю за „България днес”, в което разкри имал ли е връзка с Линдарева. Той сподели още, че се чувства страхотно в „Като две капки вода” и въобще не се притеснява какво ще му се падне. „Много добре, оказах се необятен и съм убеден, че мога да изиграя каквато и роля да ми се падне. Не съм притеснен изобщо”, казва певецът.

На поп фолк изпълнителят никак не му е трудно да влиза в различни превъплъщения и според него това дори му се удава. „Не, дори ми се удава много добре. Подготовката е тежка, за да може да се припокрие изцяло образът, който трябва да се изиграе”, допълва Константин. От всички образи досега най-много той харесва превъплъщението си в Алла Пугачова.

Константин не пропусна да похвали и своя приятел Фънки, който сега оценява способностите на певеца. „Аз го боготворя този човек! Колкото и да плюят и да го мразят много хора, за мен той е изключителен, с много финес, много изтънчен, има чувство за хумор, много ерудиран. Мисля, че държанието, което демонстрира пред обществото, е само маска, а всъщност е много емоционален и има дълбока душевност”, казва Константин.

Той отрича да е имал нещо общо и със Зорница Линдарева. „Не, хахаха. Мисля, че е нормално, да ни завъртят някаква сюжетна линия, за да е интересно и гледаемо. Ние затова влизаме там, за да забавляваме публиката. Аз съм „за” подобен тип сюжети. Ние бяхме едно семейство вътре в къщата. След излизането ни продължихме да се виждаме с Фънки, с Динко, със Светлана Василева”, каза още певецът.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *