HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Коцето с нов тузарски дом

Фолк певецът Константин най-накрая отвори вратите на тузарския си дом. Навръх Трифон Зарезан изпълнителят завърши къщата си и премести семейството си от апартамента под наем в новия им дом, пише HotArena.

Домът на музиканта е повече от луксозен, освен това той сам наел дизайнер по интериора. Резултатът е изключително тузарски дом, в който от всякъде звучи музика – дори лампите са във формата на тромпети.

Изпълнителят признава, че тази къща му е отдавнашна мечта. Затова и днес с такова вълнение влиза в нея.

От 15 години мечтая за свой дом. Гледахме много варианти, но все се оказваше я някое менте, я някоя измама. Не съм от най-големите късметлии”, споделя той.

До октомври миналата година, когато най-после се сдобива с желания дом.

Къщата се оказва огромна финансова инвестиция за Коцето, защото той обича да изпипва детайлите. И ако нещо не му хареса в имението, го променя докато се получи.

Отнело им месеци с Надя докато завършат вътрешното обзавеждане. Най-накрая завършили всичко преди дни.

„Отвън има още неща, които да се довършат. Треви, дръвчета, но сега е зима. Затова чакам с нетърпение да дойде пролетта и да си направя дворчето”, казва още певецът.

Той иска да създаде и свой парник, където да отглежда домашни зеленчуци. В двора ще има и игрище, където да играе с децата.
„Това ми беше мечта и благодарение на Господ ще се осъществи”, разказва Константин.

Той и семейството му се преместиха в апартамент под наем, докато течеше ремонта. Сега семейството се пренесе в новия си дом.

В къщата има четири спални – една за Коцето и Надя, по една за децата им и една, която е специално за певеца, на който понякога му се налага да преобръща целия си режим заради участията си.

И ако се прибере от участия в 8 сутринта, да може да спи спокойно до вечерта.

Засега децата му Мариана и Алекс делят обща детска стая по настояване на баща си. „Искам да са си близки. С брат ми пораснахме така. Когато Марианка поотрасне и влезе в пубертета ще има стая, каквато тя иска”, казва още музикантът.
До тогава обаче ще дели стая с малкото си братче.

Иначе за интериора им помогнали приятели и дизайнер. Надя също участвала в обзавеждането, но Коцето признава, че двамата невинаги са на едно мнение.

Когато отидем по магазините, някои по-опитни жени на 50-60 години хващат Надя и започват да я омайват с мебели за хиляди евро. Накрая се намесвам аз и им казах. „Вижте аз не съм милионер, нещо сте се объркали. А и в тази кухня ще пържа кюфтета в крайна сметка”, споделя още той със смях.

Така се сдобили в крайна сметка с качествени, но не и прекалено скъпи мебели.

Музикантът все още довършва покрива на дома си. Там е сложил джакузито, сауната и мечтае за огромен бар и музикално студио. Апаратурата е осигурена от близкия приятел на певеца – Виктор, който прави озвучаването на повечето клубове в България.

„На покрива задължително ще има и телескоп, с който да наблюдаваме звездите”, разкрива още Коцето. Певецът няма търпение да завърши всичко и признава, че все гледа нещо да пипне.

„Тук ще засадя цветенце, там ще прекопая, а вчера изметох цялата улица”, казва още певецът, който рядко може да бъде видян без усмивка.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *