HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Кошмарен вторник, но само за 5 зодии! Не плувайте срещу течението

Овен

През този ден може да усетите известно объркване в романтичните и любовните отношения. Любовта се нуждае от спокойствие и уединение, но външните стимули и влияния са много. Скрийте важните ви отношения от света, оттеглете се в сянка, ограничете контактите, пише Блиц.

Телец

През този ден не се надявайте на спокойствие. Информацията и контактите ще са ви в повече. Всичко, за което мислите, мечтаете и живо ви интересува, може да се привлече и реализира в живота ви. Но не е изключено да получите и това, за което се притеснявате, и да си създадете нови проблеми.

Близнаци

За някои желани промени днес ще се наложи да признаете, че влакът си е заминал. Засилва се интуицията ви, заедно с това около вас се концентрират скрити фактори, може да се усеща нечие тайно влияние или интерес. Желателно е да ограничите контактите до минимум.

Рак

Този вторник не плувайте срещу течението, но изберете по-конструктивни и по-незабележими за околните начини да влияете на ситуацията. Денят е благоприятен за всичко, което ви доближава до собствените ви идеали.

Лъв

През този ден се очаква инициативите ви да са успешни. Можете да пристъпите към нови дела. Особено актуални са домашните занимания и участието в живота на близките. Животът изисква от вас отговорна позиция.

Дева

Днес е възможно да се разкъсвате между работата и дома си. Поставете служебните задължения на първо място, още повече че в близко време ви чака обновяване на дейността и промените могат да започнат във всеки момент по най-непредсказуеми причини.

Везни

Днес се опитайте да контактувате с успешни хора, които да ви зареждат с оптимизъм и идеи. Денят предразполага и към флирт и романтика. Възможно е зараждането на ново чувство, но не провокирайте ревността на половинката – може да недооцените последствията.

Скорпион

През този ден дръжте в центъра на вниманието това, което ви е по силите да промените и да му повлияете. Останалото засега може да почака. Запазете някои идеи и особено критиката за себе си.

Стрелец

ози ден може да се окаже неспокоен. Хората ще се нуждаят от вас по най-различни поводи. Навлизате в интензивни промени и вашите успехи в голяма степен ще се определят от щастливия случай.

Козирог

Този вторник отделете максимално внимание на текущите дела, колкото и да ви се иска да захвърлите всичко и да се занимавате с нещо по-приятно. Новини от далечно място може да предизвикат силни емоции и да ви накарат да преосмислите някои отношения, особено продължителните.

Водолей

Този вторник може да бъде труден за общуване и преговори. Различни емоции, опасения, недоволство ще пречат на съвместната ви дейност с другите. Работата в уединение, въвеждането на ред, малко спорт ще ви помогнат да постигнете равновесие.

Риби

Днес прибързаността и прекалено силното ви желание да направите впечатление може да доведат до обратния резултат. Възможни са разправии и грешни съждения, объркани решения. В любовта също не бързайте, наблюдавайте реакциите на партньора и своите собствени.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *