Кошмарен инцидент! Никълъс Кейдж се потроши в България!

Никълъс Кейдж си е счупил краката при извършване на каскада. Холивудския актьор, който от скоро снима в киноцентъра „Бояна” паднал и си наранил сериозно двата крака.

Звездният актьор бил откаран първо във Военно-медицинска академия. Там бил прегледан от лекарите. Които му назначили оперативно лечение.

От екипа на Кейдж обаче спешно се свързали с личния му лекар зад Океана. Осведомили го как е пострадал актьора. Той се заинтересувал какви точно са фрактурите. След, което постановил да не му се прави никаква операция. Или пък някакво друго лечение. Наредил да го транспортират със спешен полет в Лос Анджелис. Където щяла да се извърши хирургическата интервенция на Кейдж, пише pik.bg.

Според плановете Никълъс Кейдж трябваше да остане в България около месец. Той пристигна в края на април  за снимките на продукцията на полицейския трилър „211”. Където играе добро ченге, което се заема да осуети един от най-големите банкови на 80-те години.

От „Ню Бояна Филм Студиос“ настаниха холивудския гост в подходяща къща в Панчарево, отговаряща на изискванията на Кейдж. За съжаление престоят му бе прекратен от нелепия инцидент.

Режисьорът на филма Йорк Шакълтън е в родния киноцентър от преди два месеца. Като подготвял терена и сетовете за снимките в Киноцентъра. Тук е и синът на Никълъс Кейдж Уестън. 27-годишният актьор ще играе престъпник, който е двигател на обирджийска банда. С него е дошла и жена му. Както и племенник на холивудския актьор.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *