Кошмарната история на една отвлечена българка, превърната в сексуална робиня

Словенката Златка била едва на 17 години, когато става проститутка. Отвлечена е от мъже, които я карат до град Теплици в Чехия и там я превръщат в сексуална робиня. Сега виновните за това изтърпяват наказанието си и момичето се решава да разкаже за преживяното. Целият живот на Златка се променя, когато един ден се прибира вкъщи, а пред нея на улицата спира кола. В нея седели мъже, които познавала, затова и не отказала на предложението им да я откарат. Вместо да продължи към дома й, автомобилът обръща и продължава в друга посока, пише словенският сайт tvnoviny.sk, цитиран от блиц.

“Опитах се да крещя, запушиха ми устата и казаха, че ще заработвам в “зелено”. На въпросите ми къде отиваме, не отговаряха. Накрая ме закараха в апартамент, за който по-късно разбрах, че е собственост на роднина на един от мъжете”, спомня си Златка.”Веднага, щом ме закараха там, ми казаха, че съм млада и красива и могат да спечелят от мен.

Разбрах, че новият ми “собственик” е чех с прякора Ерос. “Закараха ме до неговия бар, където имаше и други момичета, някои от които чужденки, имаше рускини и българки. Сложиха ме да стоя зад витрина и да чакам клиент”, спомня си Златка. Родителите й я обявили за издирване, през това време сводникът й я преместил в Дрезден.

“Нямаше значение какви клиенти ще ме харесат, той не ги подбираше. Стари или млади, една нощ се изредиха седем души. Плачех, това беше единственото, което можех да направя. Веднъж ми позволи да се обадя вкъщи, но стоеше до мен и ми нареди да кажа, че съм добре, веднага след това трябваше да затворя”, разказва Златка.

Докато била в Дрезден, тя опитала да избяга, но с нея работела приятелка на Ерос, която я спряла. Накрая чешкият сводник я мести в Кьолн, където я продава на свой “колега” – турчинът Доган.

“Започнах да пия алкохол, за да мога да издържа на всичките мъчения, той ме заплашваше, че ако избягам, ще ме намери и застреля”, разкрива още от страшното си минало Златка.

Мъченията траели половин година, накрая Златка успяла да планира бягството си и заедно с две чехкини бяха през задната врата на бара, в който работи. След това подава сигнал в полицията, разследващите я карат в посолството, откъдето се свързва с родителите си.

Тази история има щастлив край. Заедно с родителите си и психолог Златка успява да се избави от страшните спомени. И след няколко години дори среща любовта – мъжът, с когото сключва брак и му ражда две деца.  В момента мъжете, които са отвлекли младата жена изтърпяват наказание за склоняване към проституция и трафик на жени.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *