Кошмарна почивка! Семейство се видя в чудо, вместо релакс – куп главоболия

Откраднаха автомобил “Тойота”, паркиран пред къща за гости в Сапарева баня. Леката кола е била на паркинг пред къща „Релакс” на осветено място. Собствениците – семейство от Македония, били на почивка в курортния град. В неделя сутринта установили, че колата им не е на паркинга, въпреки уверенията на собственика на къщата, че няма опасност от кражба.

„Релакс” се намира на закътано място, в близост до санаториума в Сапарева баня. Автомобилът имал аларма и специален код за запалване на двигателя, но крадците го разбили и подкарали тойотата.

След подаден на тел. 112 сигнал на място пристигнали криминалисти, които взели отпечатъци от гумите на лекия автомобил и установили в коя посока е подкаран.

Служители на полицията в Сапарева баня вчера изгледали всички видеозаписи от камерите на общината, ситуирани на входа и изхода на града, за да установят автомобилът откъде е излязъл – в посока Дупница или Самоков, но от него следа няма.

Семейството вчера си тръгна за Македания с техни близки, които пристигнали да ги вземат от Сапарева баня.

От миналата година до момента в Сапарева баня са откраднати 5 автомобила, повечето с марка “Тойота”. Два джипа бяха откраднати на рали състезатели от Велико Търново от паркинга пред къщата за гости на бившия кмет на Сапарева баня Цветан Динев.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *