Топ теми

Кошмарни разкрития за убийството на нашенката и детето ѝ в Германия

Нови подробности излизат за жестокото убийство на млада българска гражданка и детето ѝв Германия. Припомняме, че 24-годишна българска и 6-годишното й дете са били заклани в дома на техния хазяин Томаз Тюнерман в германския град Детмолд. Майката и момченцето й са били открити в локва кръв във вторник сутринта. От вчера немските власти издирват заподозряния за зверското клане 54-годишен Томас, пише bild, цитиран от телеграф. Оказа се, че мъжът вече е бил осъждан за опит за убийство.
Мъжът бил хазяин на семейството. Майката и детето обитавали жилище на първия етаж в кооперацията, в която са открити труповете. Домът на самия Томас е на последния етаж. Именно там са открити телата. По тях разследващите са открили множество прободни рани. Все още не е ясно какво са правили майката и детето в дома на Томас. Според местни медии Хатидже и синът й Ахмед се нанесли в кооперацията преди около месец. Жената била мила и отзивчива и не е създавала неприятности, твърдят съседи. Веднага след като телата били открити разследващите разпространиха снимка на основния заподозрян Томас Тюнерман, правена преди 6 години. Той е висок 172 см и носи очила с диоптър. Заедно със снимката бе отправен и призив всеки, който има данни за местонахождението на мъжа да се свърже с полицията, като анонимността му е гарантирана.
До този момент никой не знае в каква посока е поел хазяинът. Разследващите твърдят, че рано или късно ще стигнат до причините за жестокото клане. Самите прокурори, цитирани от местни медии, твърдят, че са изживели истински шок от вида на закланите майка и дете. За разследването е сформиран екип от 11 души, които да нищят случая.

 

 

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *