КОШМАРЪТ ПРОДЪЛЖАВА! Братът на изчезналия Янек се изстреля в с. Желява заради открития оглозган от животни труп, категоричен: Не е той!

Останки от труп, открити вчера в землището на софийското село Желява, събудиха отново спомена за болезнената драма с изчезналия дупничанин Янек Миланов, който е в неизвестност от 31 юли. Според първите предположения, които бяха тиражирани, оглозганият от животни и обезобразен до неузнаваемост труп, открит от ловци, бе приписан на изчезналия дупничанин.

Към мястото вчера веднага замина братът на Янек – Марио Миланов. Малко по-късно той излезе със следното изявление: „Намереният труп в село Желява не е на брат ми Янек“, каза Марио Миланов.

Кметът на Желява Йордан Шехтански също бе убеден, че останките не са на изчезналия дупничанин. Той разказа, че преди повече от половин година е изчезнал местен овчар и най-вероятно останките са негови. „Прокуратурата и полицията работят много сериозно, надявам се много скоро да има развитие и резултат и по случая с Янек“, изрази надежда братът Марио Миланов.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *