HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Кошмар до хотел “Плиска”! Метална ограда рухна върху жена!

Кошмарен инцидент е станал днес в района на хотел “Плиска” в столицата, съобщава novini.bg. Свидетел на случката разказва как жена се е разминала като по чудо с фатални последствия от срутена ограда.

Единият вход на подлеза пред хотела е затворен и е обезопасен с метални огради, като гражданите са принудени да минават в локалното платно, за да стигнат до другия вход.

Самите метални огради явно не са закрепени добре и днес една от тях се е стоварила върху главата на жена, на видима възраст около 60 години, съобщават очевидци на случилото се.

Тя се строполила в локалното платно, където преминават и автомобили, един от които успял да спре да навреме и не прегази пострадалата. За щастие жената се изправила с помощта на други граждани. Тя била видимо уплашена от удара. Работниците в подлеза обясниха, че не знаят кой е отговорник на обекта и кой се грижи за обезопасяването на подлеза, след което се скриха и не пожелаха да коментират повече. Инцидентът е станал към 13.45 часа. Малко след инцидента металните огради бяха премахнати.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *