Кошмар с Преслава! Стресът я поболя, диагностицираха я..

Преслава може да има все по-малко фенове, но пък те буквално са луди по нея! Певицата напоследък живее в истински кошмар заради вманиачен по нея почитател, който буквално й е стъжнил живота. Певицата дори се е поболяла от притеснение и е развила така модерните и широко разпространени напоследък паник атаки.

В последните месеци изпълнителката дори се страхува сама да излиза от жилището си, защото все си мисли, че откаченият й фен я дебне отнякъде. Той е научил къде живее идолката му и виси почти постоянно пред жилищната кооперация. А Преслава е наистина притеснена какво би могъл да й направи, ако двамата се засекат очи в очи.

Затова и прави всичко възможно да избегне подобен тип среща. Това й създава голям дискомфорт в ежедневието и съвсем й е разклатило нервите. Няколко пъти певицата е намирала картички с романтично обяснения пред входа на блока си. Дори не можела да спи от страх да не би лудият фен да нахлуе в дома е. Единственото й успокоение е, че живее в затворен комплекс, който се охранява.

Но тормозът продължава и в интернет пространството. Господинът, който е вманиачен на тема Преслава, се подвизава зад различни профили в социалните мрежи. От всички тях той коментира снимките на своята певица с обяснения с любов и описание на намеренията му. А те са от рода на: „Как искам да те прегърна, да те целувам до зори, в богиня да те превърна“, пише hotarena.net.

Запаленият почитател на Преслава си позволявал да й пише и на лични съобщения с молби да си уредят среща. А тя, горката, се чуди къде да се скрие от мераците му!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *