Кошнички със спанак

Продукти

Тънки кори за баница – 6 бр. 
Спанак – 400 г 
Пресен лук – 1 връзка 
Яйца – 4 бр. 
Сирене – 150 г 
Магданоз – 1/2 връзка 
Олио – 2 супени лъжици 
Масло – 40 г
Сол и черен пипер

Начин на приготвяне

1. Корите се намазват с разтопено масло. Режат се на квадратчета. В намаслени формички се слагат по 6 от тях и се пекат на 180 градуса за 10 минути до златисто. 2. Нарязаните лук и спанак се задушават в загрятото олио, добавят се яйцата и се овкусява със сол и черен пипер. Спаначената смес се разбърква с настъргано сирене и нарязан магданоз.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *