HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

КОЯ ЕЛИТНА ГИМНАЗИЯ ИЗЛОЖИ ТОВА МОМИЧЕ! Абитуриентка в реанимация! Откриха я пияна край кафене

Абитуриентка беше открита в безпомощно състояние край заведение в центъра на Кюстендил, лекарите в реанимацията на МБАЛ „Никола Василиев” спасиха живота й.

Около 7 часа вчера жена позвънила на тел. 112 и изплашена заявила, че до кафенето, в  което работи, лежи мъртво момиче.

„Беше в безсъзнание, припаднала и измръзнала, защото навън беше доста студено, едва напипахме пулса й”, разказаха от екипа на Спешен център, обслужил повикването. Наложило се медици да реанимират припадналата, за да спасят живота й. След като дошла в съзнание, се наложило на девойката да бъде направена и промивка на стомаха. Момичето отказало да говори с лекарите. Само обяснило, че не помни как е стигнало до кафенето, където е намерено, и има бели петна в паметта.

„Настанихме я в интензивно отделение, откъдето й назначили всички необходими изследвания, за да се уточни интоксикацията. Лекарите смятат, че освен алкохол младата дама е приела и упойващи вещества”, коментираха работещите по случая.

19-годишното момиче е абитуриентка от елитната Професионална гимназия по икономика и мениджмънт „Йордан Захариев” в Кюстендил.

Хората, които всяка вечер се събират около хотел „Велбъжд” в областния център, за да изпращат абитуриентите, коментираха, че всеки от зрелостниците пристига с бутилка алкохол, а още в 16 часа младежите засядат с роднини и приятели в близките заведения, където по традиция стават изпращанията.

От Спешен център – Кюстендил уточниха, че от началото на абитуриентската фиеста това е единствената интоксикация.

Момичето било само, което учудило всички, тъй като по традиция кюстендилските абитуриенти още около полунощ напускат ресторанта, в който празнуват, и се отправят към дискотеките и нощните клубове в града, а около 5 призори всички се качват в лесопарк Хисарлъка, където от поне 70-ина години младите хора на Кюстендил посрещат изгрева след абитуриентския си бал.

ЖАНА ХРИСТОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *