Коя е зодията на милиардерите

Най-много милиардери има сред везните

За мнозина да се превърнат в милионери, а още по-добре – в милиардери, е мечтаната цел. Правенето на пари без съмнение изисква ум и находчивост. За да станете милиардер обаче, значение има и още един фактор, който вероятно подценявате – правилата на зодиака. 

7. Близнаци – Броят на милиардерите, които са зодия Близнаци в света, е 15. Сред тях са собственикът на Ройтерс Дейвид Томсън и Джеймс Уолтън, който е наследник на богатството на най-големия търговец на дребно в света Walmart.

6. Скорпион – Броят на милиардерите, които са зодия Скорпион в света, е 16. Сред тях са вдовицата на Стив Джобс – Лорийн Джобс, и съоснователят на компанията „Microsoft“ Бил Гейтс.

5. Лъв -Броят на милиардерите, които са зодия Лъв в света, е 20. Сред тях са председателят на корпорация за компютърни технологии Oracle – Лари Елисън, и хазартният магнат Шелдън Аделсън.

4. Телец – Броят на милиардерите, които са зодия Телец в света, е 20. Сред тях е основателят на Facebook Марк Зукърбърг.

3. Рак – Броят на милиардерите от зодия Рак е 20. Сред тях е основателят на космическата компания „SpaceX“ Илон Мъск.

2.Риби – Броят на милиардерите Риби е 22. Сред тях е медийният магнат Рупърт Мърдок. Най-дразнещите навици на зодиите

1. Везни – Най-много сред милиардерите са представителите на зодия Везни. Те са 27, а сред тях е модният дизайнер Ралф Лорен.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *