Крадци разбиха апартамента на Юлиан Вергов!

Юлиан Вергов е поредната ВИП жертва на софийските крадци.

Звездата от „Откраднат живот“ гони по рекорд тв водещата Мира Добрева, която няколко месеца преди да влезе във „ВИП Брадър“, бе обрана за пети път. Апартаментът на актьора, който се намира на централната столична улица „Граф Игнатиев“, бил разбиван цели два пъти в рамките само на изминалата година, пише „Ретро“.

Крадците търпеливо дебнели екранния доц. Банков и атакували дома му, когато не бил в столицата. Въпреки че и за двата обира, при които от жилището били откраднати вещи, не пари в брой, Вергов сигнализирал службите на реда, възмездие така и не получил и решил сам да се справя с престъпността, като пипа твърдо.

Повече пъти е разбивана личната му кола, която до момента е ставала обект на похищения 4 пъти. Досега кражбите били дребни, но миналата Коледа автоджамбази се опитали директно да задигнат возилото, но Юлиан ги сгащил на място. Юлиан се затичал към тях и докато единият успял да избяга, другият попаднал буквално между юмруците му. Между ударите шурнала кръв от разбития нос на крадеца и погнусен от ситуацията, Вергов го пуснал да избяга.

„Не ме е страх да скачам на бой и това е най-голямата ми сила срещу опонент, защото има силни хора, но плашливи. Излизал съм с голи ръце да се бия на магистралата и с две варненски мутри, които изскочиха от джипа си заедно с бухалки и пак аз ги надвих“, разказва лошото момче на театъра.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *