КРАЙ НА КОМЕНТАРИТЕ ЗА ЛЮБОПИТЕН ТЪРГ! Предложилият шокираща оферта от 10 560 лв. наем за барчето на операта сключи договор с община Благоевград

Договорът на казанлъшката фирма „Южен полъх 10100“ ЕООД с община Благоевград за 10-г. наем на барчето на операта на площад „Македония“ вече е факт. Упълномощеният представител на казанлъшкото дружество Стефан Иванов, който бе представител на собственика Николай Михалев по време на търга за отдаване под наем на търговския обект, завчера е подписал документите, с които официално от 4 март „Южен полъх 10100“ ЕООД влиза във владение на помещението в топ центъра на Благоевград.

Както „Струма“ писа, месечният наем, предложен за обекта с полезна площ 206 кв.м от победителя в наддаването, е 10560 лв. с ДДС. Солидната сума шокира местните ресторантьори, които подозираха, че може би има договорка между класираните на първите две места и спечелилият ще се откаже в полза на останалия втори  „Аполо – Радослав Зашев“. Това е съдържателят на популярното благоевградско кафене „Джошуа“, чиято оферта бе 4501 лв. без ДДС. При отказ обаче победителят губи депозита си от 10 000 лв. Точка на всички подозрения бе сложена завчера с подписване на новия договор.  По повод коментари, че е възможно помещението да се превърне в игрална зала, от общината коментираха, че това няма как да стане, тъй като помещението се отдава за търговски обект и предназначението му няма как да бъде променено.

Новите наематели са отбелязали, че ще преговарят с предишния наемател Г. Грънчаров-Джорджо за направените от него подобрения.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *