Край на лишенията! Ето я диетата, с която можете да ядете всичко

Повечето диети са свързани с лишения и гладуване. Съгласете се обаче, че е трудно да отслабнете, когато сте заобиколени от изкушения като торти, пици и други любими храни.

За щастие не е нужно да се отказвате от тях, за да влезете във форма. С диетата, която ще ви представим днес, можете да похапвате от всичко, докато кантарът показва все по-малко.

Тайната на тази диета се крие в малките порции и честото хранене. Това според специалистите по отслабване е най-лесният и здравословен начин да свалим теглото си, без да стресираме своя организъм.

За да спазвате диетата, трябва да се храните по 5 пъти на ден през равни интервали, като всяка от порциите ви не надвишава количеството от 200 г храна.

Разрешени за консумация за меса, риби, зеленчуци с нишесте като картофи, сладолед и всичко, което ви е любимо. Единствено трябва да проявите воля и да не похапвате повече от 200 г.

Ето и едно примерно дневно меню, което можете да спазвате.

1. Закуска – в 9.00 часа

100 г извара и 100 г задушени гъби

2. Втора закуска – в 11. 30 часа

200 г плодове по избор

3. Обяд – в 14.00 часа

100 г риба на пара и 100 г зелева салата

4. Следобедна закуска – в 16. 30 часа

50 г ядки и 50 г сушени плодове

5. Вечеря – в 19.00 часа

150 г зеленчуци на пара и 50 г сирене

Разбира се, вие може да промените менюто според своя начин на живот и хранителните си предпочитания. Например можете да заместите следобедната закуска с парче торта, вместо да го изяждате още по обяд. За да изчислявате по-лесно порциите си, е добре да разполагате с кухненска везна.

Желателно е и да носите винаги нещо дребно за похапване, за да не пропускате нито едно ядене. Бутилка вода в чантата ви също е задължителна, защото приемът на вода значително улеснява отслабването.

Тази диета действа при всеки и дава резултати още след първата седмица. Колкото повече е вашето излишно тегло, толкова повече ще свалите.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *