Кралев за починалия боксьор: Има престъпление!

“Няма как да подминен случая, защото е изключително неприятен. Това си е чисто престъпление – криминална проява. Крадене на чужда самоличност и явяване с нея. Това е извършено от починалия боксьор.”, коментира случая с починалия боксьор Борис Станчов спортният министър Красен Кралев, съобщава NOVA.

“Трябва да изчакаме разследването в Албания. Извън кражбата на самоличността, най-важно е от какво е починало момчето. Трябва да се изчака аутопсията, защото в леката категория е почти невъзможно човек да си отиде само заради самата игра, ако няма други увреждания. Кой се е явявал на медицинските, но е важно кой е бил преглеждан – Исус или Борис?”, допълни още Кралев.

Той уточни, че е важно да се разбере дали мениджърът е знаел за кражбата, която продължава повече от 1 година.

Той обясни, че какво е било състезанието и дали е имало залагания, е тема, която не може да коментира, защото “не е наша територия и е проблем на албанците”. Кралев посочи, че Министерството на спорта ще направи проверка как е получен лиценз за бокс.

“Първата грешка е допусната тук, че е даден лиценз под чужда самоличност. Трябва да се извършат проверки – има доста въпросителни”, уточни министърът.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *