КРАЛСКО ПРАЗНУВАНЕ В ДУПНИЦА! Строител от ромския квартал нае 8-метров „Хамър” за рождения ден на 2-г. си дъщеричка, брои 300 лв. за роклята й

Строителният работник Георги Райчев-Жоро Пакито от ромския квартал „Горна махала” в Дупница спретна кралски рожден ден на единствената си дъщеря, 2-г. Мария. За да стане купонът по-грандиозен, таткото наел 8-метрова лимузина “Хамър” от столична фирма, за която платил 400 лв. за 1,5 часа ползване. Георги и Ралица Райчеви броили и 300 лв. за роклята на малката рожденичка, която изглеждаше като принцеса.

Лимузината със семейството и близки приятели премина през целия град и събра погледите на дупничани. Започна да се шушука, че някой столичен баровец е пристигнал в града.

Луксозното возило спря на паркинга на парк “Рила” край Дупница. Докато роднини и приятели си правеха снимки в парка, зад волана на хамъра седна таксиметровият шофьор от Дупница Камен Костадинов, който спечели 100 000 лв. от лотарията миналата година и позира за снимка. Шофьорът на лимузината, младо момче, му позволи да се снима на шофьорското място.

Пред репортер на “Струма” Жоро Пакито заяви: “За моята принцеска бих направил всичко. Поканил съм 30-ина гости да отпразнуваме 2-ия й рожден ден. Работя като строител, но мога да си позволя да наема лимузина за принцесата ми”, горд бе щастливият татко.

От квартала издадоха, че бабата на малката рожденичка от години живее и работи във Франция и също е помогнала за пищния рожден ден на внучката си.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *