HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Красивата дъщеря на БСП съветника от Благоевград Милан Богдански – Алекс, се дипломира в УНСС, родителите се стягат да й ходят на гости, за да полеят дипломата

Красивата благоевградчанка – моделът Александра Богданска, която наскоро взе фамилията на съпруга си Даниел Петканов, се дипломира в Университета за национално и световно стопанство по специалността счетоводство и контрол – същата, която изучаваше по време на средното си образование в бившия Икономически техникум в Благоевград.
Алекс, станала особено популярна с участието си в последния сезон на ВИП Брадър, публикува на стената си във Фейсбук своя снимка със студентска тога и шапка, диплом в едната ръка и романтична червена роза в другата. Над снимката красавицата написа “Юпии… Вижте какво си намерих – ДИПЛОМА!”, и за броени минути събра десетки поздравления за “находката” и пожелания да използва дипломата по същество – за намиране на работа.
Най-вероятно розата в ръката на Алекс е от съпруга й, който също е възпитаник на УНСС, освен това университетът е този, който ги събира през 2015 г. Лудия репортер прави репортаж пред сградата и там се запознава с нашето момиче.
“Не ходихме с майка й на дипломирането на Александра, тя си има мъж, но тези дни смятаме да им отидем на гости и да отпразнуваме дипломата”, призна пред “Струма” бащата на красавицата Милан Богдански. Според него Алекс още не била избрала каква магистратура ще запише, но била сигурна, че ще продължи образованието си, независимо дали ще е в България, или в чужбина.
ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. унсс изкласила

    Александра няма да работи нищо свързано с икономиката. На нея такива науки са й чужди. Дай й пътешествия с италианци и да лапа пръсти. Дипломата й е за да каже “умна съм- с диплома”. Естествено че никой няма да я вземе на работа да му води сметките или друга умна работа да върши на компютър в офис от което фирмата да печели. Виж за отваряне на врата на офис, правене на кафете и ксерокс на документи-това ще може да го върши. Но колко ли се плаща за такава работа. А колко й струват скъпарските чанти и дрехи които носи след преспиване с мъже с портфейли.

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *