Красивата приятелка на издирвания Пл. Галев Юлияна вози със свръхскъпо „Порше“ дъщеря си на училище в Дупница

Красивата приятелка на Пламен Галев – Юлияна Тотева, събира погледите на любителите на луксозни коли в Дупница с поръчково “Порше”, с което се движи по улиците на града. Луксозното возило струва като ново около 370 000 лв. и има всички екстри – кожен салон, двузонови климатроници, навигация, супермузикална уредба, вграден чип за проследяване, ако бъде открадната колата, много електроника, която помага за бързото и ефективно управление.

Вчера Юлияна беше забелязана да пътува с поршето от СУ „Св. Паисий Хилендарски” по посока жк “Бистрица”, където е апартаментът й с поставената навремето от Пл. Галев караулка пред входа. На предната седалка до нея седеше дъщеричката й от Пламен Галев – Мария, която от тази година е ученичка в първи клас в дупнишко училище. Разбра се, че скъпарската кола не е регистрирана на името на Юлияна Тотева, а на софийска фирма. Автомобилът е и със софийска регистрация.

Приятелката на Пламен Галев е единствената, която се движи в Дупница с такъв скъп модел „Порше“. Доскоро и съпругата на Ангел Христов-Геле – Емилия, бе засичана из Дупница с бяло “Порше”, но от известно време не го кара. Дупничани гадаят с какво се занимава Юлияна Тотева, тъй като няма информация тя да е започвала някъде работа.

Скъпата кола, с която се движи Юлияна Тотева, отново подхрани слуховете сред дупничани, че Братя Галеви където и да са, продължават да дърпат конците на бизнеса си от чужбина.

Както “Струма” писа, когато дъщеричката на Пламен Галев беше на 4 г., майка й Юлияна поиска от съда в Дупница да разреши Мария да може да пътува извън страната и да й се издаде задграничен паспорт. От съда дадоха разрешение, коментарите тогава бяха, че Юлияна се среща тайно в чужбина с Пламен Галев заедно с дъщеричката им.

През 2021 г. изтича давността на присъдите на Пламен Галев и Ангел Христов-Геле и те могат да се върнат в България. Двамата бяха осъдени на по 5 г. затвор за организирана престъпна група през 2012 г. Веднага щом чуха присъдите си, те се изпариха и вече шеста година се укриват.

ДРАГО МИРОВ

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *