Красива българка изкарва луди пари зад Океана

25-годишната Лина Милкова от Велико Търново се занимава със съвсем нова професия в световен мащаб– създаване на любовни връзки, а сдобиването с тази специалност става след успешно издържан курс при известната в САЩ треньорка по изграждане на романтични взаимоотношения Шийла Ленър. Работата на болярката е насочена към самотни жени, които не успяват да изградят пълноценна любовна връзка и са разочаровани от мъжкото съсловие.

Лина обаче е амбицирана да вземе и втора специалност – а именно усвояването на компетенции за помощ и на силния пол за спечелването на тяхната дама за сърцето. Търновката обясни, че заплащането е доста добро и й позволява да покрива всичките си разходи, без да се тревожи за утрешния ден, пише Борба.

Лина е родена в Горна Оряховица, но още като бебе семейството й се мести във Велико Търново. Завършила е СОУ „Емилиян Станев“, а после записва „Политически науки“ в София. Още в първи курс разбира, че материята е твърде скучна за нея и решава да замине на бригада в САЩ. Не била сигурна дали ще остане за постоянно зад Океана, но нещо й подсказвало, че там ще открие призванието си. През 2013 година заминала за Атланта, Джорджия, където работила 3 месеца като сервитьорка. Запознала се с много хора и бързо открила добри приятели и съмишленици на идеята да остане за постоянно в страната на неограничените възможности след края на сезона. Няколко месеца по-късно заедно се преместили в Ню Йорк.

„Животът тук е много различен, всичко се случва с много бързо темпове, трафикът е ужасно интензивен, пренаселено е, но целия този градски шум и атмосфера крият едно страхотно очарование. Веднага си намерихме работа, защото тук се търсят хора за всичко. Имаше един период, в който всеки ден сменяхме професията – днес разтоварваме замразена риба, утре сме помощник-готвачи, после разхождаме домашни любимци, а в края на седмицата подреждаме комикси по пощите на тези, които имат абонамент към съответното издателство“, разказа Лина.

В периода, в който работела като куриер, попаднала на брошура, рекламираща курс за необвързани жени, които искат да си намерят приятел. Проявила интерес към събитието, но не защото искала да научи техники и похвати за спечелване на мъж, а защото й хрумнало, че и тя може да стане треньор по любовни връзки. Била вдъхновена от филма „Мисли като мъж“, който й бил любим и много поучителен във времето, когато го гледала преди няколко години. Отишла на място и разпитала инструкторката повече за работата. Тя й обяснила, че е нужен специален курс, който продължава 6 месеца.

„Наложи се да вложа всичките си спестявания и да събирам още 3 месеца, за да платя таксата за обучението. Беше много интересно, тъй като се изучават психологически похвати и се дава шанс на самия теб да се изявиш като представиш идеята си за перфектна първа среща, опорни точки, по които да се състои втора среща и т.н. Действат индивидуални правила при различните хора, но същността на привличането и влюбването при всички е еднаква“, заяви Лина.

Обучението представлявало лекции и презентации, разделени в 80 часа седмично. Периодично имало тестове, а в края на курса всички държали изпит, подобно на държавните изпити в университета.

Тя даде и няколко съвета по темата. 26-годишната жена увери, че дамите трябва да анализират три компонента в личността на избрания от тях мъж, за да са сигурни, че той е готов за сериозна връзка, а не просто развлечение. Първият и най-важен фактор е мястото, което избраникът им отрежда в живота му. Ако я представи като „дамата на сърцето ми“, „приятелката ми“ или „гаджето ми“ пред приятелския кръг и част от семейството – то това е най-голямото доказателство, че нещата са сериозни. Вторият признак е свързан с финансовото състояние на партньора.

„Ако той не работи или изкарва много ниски доходи, няма да се чувства удовлетворен от себе си и през цялото време съзнанието му ще е ангажирано с мисълта за трудово-финансова малоценност. Това ще попречи на романтичните мигове заедно и безспорно ще се отрази на близостта. Ако пък ниската заплата не го тревожи, а жената е на добра платена работна позиция и той няма нищо против тя да го издържа – прекратете връзката. Мъжът е този, който носи парите и без значение в кой век живеем, това правило винаги ще е актуално. Това, разбира се, не значи, че вие не бива да работите“, коментира специалистката.

Лина уточни, че третото нещо, на което дамите трябва да обърнат внимание е фактът дали този мъж е наясно със себе си, в душевен мир и вътрешен комфорт. Ако е раздиран от терзания и проблеми с родителите, братята или приятелите си – то той може да търси просто утеха в нейно лице. Това важи в пълна сила, ако човекът има зависимост към алкохола, наркотиците и хазарта. Търновката обясни, че помощта, която дава на дамите, е обособена в три пакета – бронзов – 10, сребърен – 15, и златен – 25 часа месечно. Всеки от тях възлиза на трицифрена сума. “Тези обучения нямат нищо общо с курсовете в русия, които са насочени към сватба с милионер. Там целта е користна. Твърдо съм против тъй наречените златотърсачки в България и дори се е случвало да отказвам да работя с жени, които са ме търсили, за да уловят в мрежите си богат съпруг“, сподели Лина.

Младата жена допълни, че вече е започнала да пише книга със съвети, която един ден да издаде в САЩ и да бъде преведена на български. По нейни думи тази материя е много популярна в страната на неограничените възможности и проблемите в изграждането на добри любовни отношения се коренят в технологичния бум в комуникациите чрез интернет мрежата. Те превръщат хората в асоциални и водят до тотална деградация в общуването им.

В момента Лина е открила шанс да се легализира и когато стане американска гражданка, ще се прибере за известно време във Велико Търново. Според нея обаче трудно би успявала да се издържа чрез професията си у нас и затова не планира да остане за постоянно в България.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *