Красива санданчанка купоняса за 23-ия си рожден ден, обградена от любимите си братовчеди

Красивата санданчанка Ивон Гушева, която е дъщеря на дългогодишния полицай в РУ – Сандански Кирил Гушев, отпразнува с голяма еуфория 23-ия си рожден ден в компанията на любимите си братовчеди.

Ивон бе изненадана в първите минути на празника й от приятелката й Василена Андонова, която и поднесе чийзкейк със свещички и фойерверки, стилно опакована картина за козметичния салон на рожденичката, както и корона за красавицата от курортния град.

И. Гушева и мъжът й Андон, заедно с любимите братовчеди на рожденичката – Васил, Ваня, Елена, братът Мартин и съпругата му Радостина, се веселиха в четиризвезден хотел в Разлог.

Щастливата домакиня не пропусна да благодари на хората, направили празника й специален с думите:
”Благодаря на моето семейство, роднини, приятели и на всички, които направиха празника ми специален. Толкова е хубаво да чуя вашите пожелания. Моят рожден ден не би бил толкова забавен без вашето внимание и цветни поздравления. Получих много добри думи и топли пожелания от вас и, разбира се, вярвам, че всички те ще се сбъднат. В отговор искам да пожелая на всички същото, но двойно. Нека животът да бъде придружен от силна любов, силна вяра и топла надежда”, заключи Ивон, която освен че е една от най-добрите хостеси в района, вече отлично се развива в сферата на модата и козметиката.

Вълнуващи емоции изживя на празника и прекрасната дъщеря на Ивон и Андон – Даная.

МАРИЯ ДИАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *