Краси Радков сложи силикон на жена си

Комикът Краси Радков е направил щедър подарък на жена си – нов силиконов бюст. 45-годишната Станислава показа наедряло деколте от сцената на изискан бал, на който наскоро бе водеща.
За събитието дипломираната актриса бе подбрала шармантна червена рокля, която разкриваше доста от плътта ѝ. Погледите на присъстващите обаче бяха приковани единствено в изкуствения ѝ бюст. До интервенцията Станислава прибягнала след раждането. От години тя поддържа анорексично слаба фигура и се подлага на спартански диети, за да има тяло на ученичка. Покрай бременността и появата на сина им Теодор обаче самочувствието ѝ се сринало и решила да се довери на пластичен гуру.

Съпругата на Радков минала през тежка следродилна депресия. Въпреки че качила само 8 килограма по време на 9-те месеца, още в първата седмица, в която с бебчето били изписани от болницата, не спирала да плаче пред огледалото. Само 40 дни след появата на малкия Теодор актрисата се върна обратно към работните си ангажименти и се качи на сцената като водеща. И до ден днешен двамата с комика разчитали на помощта на детегледачка, която ги отменяла в родителските задължения по всяко време на денонощието.

Всички техни близки се учудили на смелостта им да пуснат у дома чужд човек, тъй като били запознати с тежката битка, през която и двамата минаха, за да имат дете. Станислава зачена след 16 години напразни опити благодарение на постиженията на съвременната медицина. Техният Теодор пое първата си глътка въздух в столичната клиника „Надежда“ в ръцете на известния д-р Георги Стаменов. Преди години при него роди дъщеря си Хана и тв звездата Ани Салич, а по-миналото лято и бившият министър на земеделието и настоящ народен представител от ГЕРБ Десислава Танева даде живот на своите близначки след вещата намеса на специалиста.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *