Топ теми

Крем супа с моркови, круши и сусам

Съставки

800 мл Вода

2-3 с.л. Пармезан

2-3 с.л. Сусам

1 стрък Мащерка

2 с.л. Зехтин

200 г Круши

300 г Моркови

Начин на приготвяне

1.Морковите и крушите се нарязват на кубчета.

2.В тенджерка се нагрява зехтинът и в него се сотират морковите за 2-3 минути.

3.Добавят се крушите, нарязаната мащерка и водата. Вари се 15-20 минути или докато морковите омекнат.

4.Супата се пасира. Добавя се пармезанът. Сервира се със запечения сусам.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *