Кресненци гостуват за едната чест в Разлог

„Перун“ играе последния си мач в Югозападната Трета лига срещу „Пирин“ (Рз) отново в числено намален състав и поне без трима от титулярния състав. Наказани от гостите са Николай Димитров, Милен Златков и Петър Добринков, а Александър Александров е контузен. В тима се завръща Иван Атанасов, който изтърпя своята санкция, на линия вече са Красимир Ангелов и Иван Найденов.

Проблемите за старши треньора Марин Златков може да се задълбочат в зависимост от развитието на травмите на ветерана Атанас Топалов и несменяемия титуляр под рамката Атанас Тъпигьозов. Вратарят, който е с най-много игрови минути за отбора в това първенство, напусна принудително в 82-та мин. на сблъсъка с „Ботев“ (Ихт). Замени го Асен Поправрилов, на когото се разчита да пази и днес, ако Тъпигьозов не се възстанови.

„Играем за честта си. Това ни остана. Жалко, че не успяхме да оцелеем, но и това е част от футбола. Важното е всички да излезем от последния мач в това първенство с високо вдигнати глави. Благодаря на момчетата, че заедно не се отказаха и до последно се бориха“, коментира наставникът М. Златков.

СТОЯН МАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *