Топ теми

Крийте мъжете! Ето жените от кои зодии налитат на женени

Дами, много внимавайте, даже още по-добре – крийте мъжете си от определени жени. За някои представителки на нежния пол венчалната халка на пръста на даден мъж изобщо не е ограничение, а стимул и увлекателно препятствие.
Астролозите заявиха, че има дами, представителки на 3 зодиакални знака, с които е по-добре женените мъже да не се запозната, защото шансът да изневерят с тях на законната им половинка е много голям. Тези жени се интересуват ужасно много от семейните мъже – просто ей тъй, за забавлението и тръпката.
Ето кои са тези три представителки на зодиака, от които е по-добре да бягат семейните мъже:

Овен
Елементът на Овен е огънят. Жените от тази зодия са ужасно емоционални и изпитват удоволствие от постигането на трудна цел. Следователно дори мъж, който просто не би привлякъл вниманието й, но е с халка, се превръща в привлекателен обект. Достигайки целта, жените Овен бързо губят интерес, така че подобни романси не траят дълго.

Рак
Въпреки факта, че Раците отдавна са си спечелили славата на домошари, нейните представителки не са против афера със семейни (или сериозно обвързани) мъже. Личният им избор (от към мъж) винаги им изглежда пълен с несъвършенства, а съпругът на приятелката е идеален. В същото време, опознавайки добре спътничката на новия си любовни, жената Рак започва да мисли и нея за недостойна за мъжа, който има и се стреми да поправи несправедливостта.

Скорпиони
Тези дами напълно оправдават отровния си символ. Те се интересуват не толкова от завладяването на женен мъж, колкото от последиците от превръщането си в любовница и от възможния му последващ развод. Този случай обаче може да се нарече меч с две остриета, тъй като често дамите Скорпион се влюбват в онези, с които изневеряват и разбиват няколко семейства.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *