Криминалисти разследват трагедия в социален дом! 15-г. момиче, продавано от баща си за секс, полетя от терасата

Криминалисти разследват нов тежък инцидент с дете от социален център в Борован. По данни на областната дирекция на МВР във Враца на 4 април, в 13.10 ч. в РУ-Бяла Слатина е получено съобщение, че в Център за настаняване от семеен тип в селото, 15-годишно момиче е паднало от тераса на втория етаж, пише „Булнюз”.

Тя е откарана за преглед в УМБАЛ „Георги Странски“ в Плевен. По случая е образувано досъдебно производство, допълват от полицията. Засега причината за инцидента не е ясна.

Преди време момичето е било изведено от центъра от баща си, който обаче се възползвал от нея и започнал „да я продава“ за плътски удоволствия.
След като наблюдаващите случая социални работници разбрали, че детето отново е в риск, миналата седмица го върнали в ЦНСТ-то.

Това е вторият подобен инцидент във Врачанско в рамките на малко повече от месец. На 20 февруари 17-годишният Асен Маринов скочи от 3-ия етаж на Комплекса за социални услуги за деца с увреждания в Роман. Въпреки усилията на лекарите, глухонямото момче издъхна 3 дни по-късно вследствие на получените травми.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *