Криминалистът А. Варадинов кумува на тв репортера В. Иванов и красивата му избраница Деа

Началникът на сектор “Тежки криминални престъпления” в РУП – Дупница Асен Варадинов и съпругата му Антония, която е инструктор по танци, кумуваха на сватбата на тв репортера Валентин Иванов и избраницата му Деа Маркова.

Булката, която е служителка в Районен съд – Дупница, бе като принцеса в бяла елегантна рокля, която подчертава красивата и фигура. Кумата блесна в червена дълга рокля.

Валентин Иванов се сприятелил с Асен Варадинов във фитнес залата, където двамата тренират. Булката Деа пък е била една от ученичките на кумата в групата по танци. Кумовете са „виновниците” за сватбата, тъй като те запознали Валентин и Деа. След четвъртата среща двамата си сложили обща снимка в социалната мрежа и така оповестили връзката си, а след една година събраха на тежка сватба роднини и приятели. Асен Варадинов им обещал при запознаването им, че ако станат семейство, ще им кумува, и удържа на думата си.

В ролята на диджей и водещ на сватбеното тържество бе дългогодишният приятел на В. Иванов, началникът в столична дирекция на полицията Емил Димитров. Колеги на репортера пък заснеха на видео най-красивите моменти от сватбата им.

Младоженците минаха под венчила в храма “Св. Георги” в Дупница. Архиерейският наместник на Дупнишка духовна околия скрепи съюза между двамата млади с църковен брак, а в тяхна чест камбаните забиха тържествено.

След полунощ гостите на сватбата празнуваха и два рождени дни – на кума Асен, който става на 43 г., и на още един сватбар – Кирил Кирилов. Двамата рожденици получиха подарък от младоженците по една френска селска торта, а купонът се вихри до ранни зори…

ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *