HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Криско си го върна тъпкано на Ася Капчикова, поръча я за платена любов

Криско поръчал за платена любов бившата си Ася Капчикова чрез свой приятел. По този начин искал да й отмъсти за разкритието, че спи с мъже, като я изкара проститутка.

В социалната мрежа се завъртя скандален чат между плеймейтката и неизвестен мъж, който й предлага пари за секс. Отговорът на офертата е положителен, а въпросната сума разпространена в уебпространството. Феновете на Капчикова предположиха, че зад гнусната ситуация стои Криско.

Те са категорични, че подлият план на габровеца е постигнал успех, тъй като официалният профил на плеймейтката буквално бе залят с въпроси за съответната поръчка и съгласието й, пише Телеграф.

“Преди два месеца Фейсбук страницата ми бе открадната. Тогава реших, че е просто поредната проява на вандалско отношение и не отдадох значение на случилото се. Днес обаче съм наясно, че идеята на човека, стоящ зад кражбата, е много по-долна. Изглежда въпросното “човече” страда от дълбоки комплекси, които успява да облекчи, злепоставяйки някой друг. До мен достигна чат между Ася Капчикова и мъж, който желае да я поръча! Разбира се след предложената сума съгласието е налице. Зная, че лоша реклама няма, и зная, че може би ще има хора, които ще повярват на клеветата. Зная и че дори този факт е един чудесен пиар във времената, в които живеем, но аз няма да платя тази цена, независимо дали името ми ще бъде сред “актуалните” или не”, коментира плеймейтката.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *