Кристина от Сандански за убийството на двете си деца: Не помня нищо

България все още е в потрес от жестокото убийство на две деца от майка им в Сандански.

Отложиха делото за домашно насилие срещу бащата на убитите деца в Сандански – Георги Трайков, съобщава БНТ.

Районният съд в Сандански постанови, че то ще се гледа на 17 декември.

Припомняме, за жестокото убийство на двете деца – на 5 и 3 години, е обвинена майка им Кристина Дунчева. Именно тя е завела делото срещу Трайков.

Днес обвиняемата беше представлявана от адвоката си Маньо Алексиев, тъй като самата тя не присъства на съдебното заседание.

В съда не дойде и бащата на убитите деца. По молба на адвоката му делото за домашно насилие беше отложено заради нередовно призоваване на Трайков.

След заседанието адвокатът на подсъдимата заяви, че преди дни отново е разговарял с нея, като тя е проговорила за деня на убийството. Той обясни, че тя вече е имала представа за случилото се – че децата ги няма.

По негови думи тя е отговаряла съвсем нормално и адекватно на въпросите със спомени за миналото до момента на деня на убийството на децата. Алексиев посочи, че обвиняемата твърди, че след 10 часа, когато е имала пореден скандал с Георги Трайков, не помни нищо.

“Споменът й е, че вратата се разбива, нахлуват хора, чува викове, писъци и така нататък, но нищо конкретно не заявява, не споделя. Казва, че няма спомен”, обясни адвокатът й.

Припомняме, на 21 ноември съдът остави в ареста майката, умъртвила малолетните си деца по особено жесток начин в апартамент в Сандански, след като ден по-рано Окръжната прокуратура в Благоевград й повдигна обвинение.

Малко преди това стана ясно, че жената е направила самопризнания за случилото се.

По думите на кмета на Сандански семейството е имало сериозно социални проблеми.

От Държавната агенция за закрила на детето обаче отрекоха при тях да са постъпвали сигнали нито от бащата, нито от майката на двете убити деца.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *