КРУИЗ ЗА РОЖДЕН ДЕН! Бившият зам. кмет на Г. Делчев Т. Гюров и съпругата му видяха „едрите звезди над Фамагуста” в Кипър

Бившият заместник-кмет на Гоце Делчев Тодор Гюров, който в момента е адвокат в Софийска адвокатска колегия, отбеляза рождения си ден заедно със съпругата си Айрет с културен тур из Кипър. Двамата използваха прекрасното време вчера, за да се потопят в историята, културата и прекрасната природа на Северен Кипър, след което акостираха в източната част на известния остров.

“Да погледнеш към небето над Фамагуста и да видиш през погледа на гения поет Вапцаров “едрите звезди” – това е мечта и … реалност!”, не успя да устои на това романтично описание Гюров и го качи на профила си заедно с цяла серия снимки, докато разглеждаше многобройните поздравителни картички, публикувани от приятелите му. Първата бе от красивата му дъщеря Димитрия, която рано сутринта публикува своя снимка с татко си и написа под нея: „Честит рожден ден на най-силната опора и пример в живота ми – моят БАЩА. Бъди здрав и благословен с дълъг, спокоен и щастлив живот!”.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *