Крупнишкият таран М. Тошев се занули, неврокопчанинът Г. Пашов гледа отстрани

Крупнишкият таран Мартин Тошев не успя да се разпише и неговият „Жетису“ се занули във визитата на „Тобол“ във втория кръг от новото първенство на суперлигата на Казахстан, която продължава да функционира напук на пандемията от коронавируса по всички точки на планетата. Бившият стрелец на благоевградските орлета имаше най-добрата възможност да наруши безголовото равенство трийсетина минути след началото, но топовният му изстрел се отби в напречната греда и не пожела да влети в мрежата.

От резервната скамейка започнаха мача неврокопчанинът Георги Пашов и привлеченият от „Берое“ също тази зима Педро Еуженио, на които им трябва време за адаптация към порядките на местния футбол.

М. Тошев влезе устремно в кампанията с първия гол за отбора си в стартовия двубой преди седмица при победата с 2:0 на гости на „Каспий“ в Актау. Следващото изпитание на тима от Талдикорган е срещу непобедения водач „Кайрат“ /Алмаати/, който дели лидерската позиция с другия състав с пълен точков актив дотук „Кайсар“ на Стойчо Младенов.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *