Кубрат Пулев се извини на Джени Суши и призова да спрат обидите към нея

Кубрат Пулев мина първите часове от обучението си на курс срещу сексуално насилие, които бе задължен да изкара от Атлетическата комисия на Калифорния.

Боксьорът ни е с временно отнет лиценз за този щат след случая с целувката, която лепна на репортерката Джени Равальо-Суши, след мача си на 23 март. Тогава Пулев победи румънеца Богдан Дину на ринга, а после, по време на интервюто, целуна палавата репортерка.

Българската звезда в тежката категория на бокса публикува снимка в социалните мрежи, а текстът бе на английски език:

“През миналата седмица изкарах впечатляващи 2 часа от курса при експерта по темата за сексуалното насилие и преподавател, мистър Барет Морис, както и при неговия заместник Сара Уотънбърг.

Курсът ме накара да разбера по-добре, че инцидентът, който се случи на 23 март между мен и журналистката Джени Равальо, е напълно неприемлив.

Днес продължавам да изпълнявам своите задължения по необходимите курсове и поправителни действия, за да върна лиценза си.

Искам да кажа пред всички мои фенове, че направих грешка и не бях прав. Ще продължа да поемам пълна отговорност за действията си.

И в този смисъл, искам откровено да се извиня на репортерката Равальо.

В заключение, един от многото уроци, които получих от обучението при мистър Морис, е да бъда много ясен и откровен с приятелите ми, семейството ми и феновете. За това ще помоля да се въздържате от публикуване на пренебрежителни забележки относно госпожица Равало в социалните медии, видеоклипове или други форми на медии.”

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *