Топ теми

Кубрат разкри истината за раздялата с Андреа

Кубрат Пулев за първи път коментира отношенията си с Андреа след втората им раздяла в интервю пред Ники Кънчев. Спортистът ги определи като емоции отвъд нормалното. „Тя е един уникален човек. Няма как човек като мен да е бил с някого толкова дълго време ей така. Ще приема вината в себе си, че с Андреа не успяхме“, казва той в поредицата “Важното за теб с Ники Кънчев”.

Спортистът призова хората да живеят за мига и да се усмихват и на лошите неща.След като певицата разказа, че много пъти той я умолявал да му роди деца и да остави кариерата си, Пулев обяви: „Не е въпросът просто да създадем деца,а да ги направим хора, а не да го направиш и да не го виждаш“. Той отхвърли и упреците на Андреа, че планира политическа кариера.

„Кубрат Пулев и политиката са несъвместими. Системата е несъвместима с човек като мене – аз ще бъда изхвърлен. Няма как да успея в подобен тип система, защото съм интелигентен човек и си давам сметка за всички тези неща. Системата е такава, че за да се издигне човек до такава степен и ниво трябва да премине през всички тези схеми, в които аз няма как да бъда. Не са за мен“, категоричен е той. Боксьорът не скри, че ходил на протести маскиран, защото не искал да бъде възприеман като рекламно лице. Държал обаче да е един от всички и да изрази гражданската си позиция. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *