Кубрат Пулев се вижда абсолютен шампион

Боксьор №1 на България – Кубрат Пулев, е убеден, че ще спечели евентуален бой с Тайсън Фюри, защото вече е победил по-добрият Фюри – неговият братовчед Хюи. Това разкри пред “World Boxing News” неговият мениджър Ивайло Гоцев, споделяйки че българинът смята по-младия Фюри за по-добър боксьор от непобедения на ринга “Цигански крал”.

Кобрата все още няма дата за мача си с Джошуа, тъй като екипът на британеца категорично отказва двамата да се бият извън Великобритания, но няма проблем да чака, защото вярва, че ще бие и Антъни, и Фюри, за да стане абсолютен световен шампион в тежка категория на професионалния бокс. 

“Кубрат има ясна нагласа – нека те си планират каквото искат, пък аз ще стигна до заветния двубой с Тайсън Фюри. Защото една победа над Антъни Джошуа ще направи битката с Фюри истински епичен двубой”, коментира Гоцев пред WBN. “Кобрата вече е бил единия Фюри. И вярва, че Хюи е по-добрият боксьор измежду двамата. Що се отнася до мача с Джошуа, светът се нуждае от този двубой. Хората се нуждаят от един спектакъл, една епична битка и нещо, което да ги разсее от това, което се случва в света. 

Ще дадем на света тази възможност да види една битка по правилата между двама гладиатори”, коментира още Гоцев. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *