Кубрат ще спечели от мач с Джошуа 6 пъти повече отпреди година

Българската боксова звезда в тежка категория Кубрат Пулев ще получи много по-големи приходи от мача с Антъни Джошуа, ако се стигне до такъв. Условията за това са две – победа тази вечер над Хюи Фюри и след това екипът на Джошуа да даде съгласие за мач с българина.

Уверението за евентуалните приходи на Кобрата даде неговият партньор Ивайло Гоцев. На Джошуа и Еди Хърн няма да им е толкова лесно да се договорят, защото тук стоя аз и знам как да водя точно този вид преговори. Ние няма да продадем Кубрат за жълти стотинки, както направиха “Зауерланд”. Ако се стигне до такъв мач, Кубрат ще спечели шест-седем пъти повече, отколкото щеше преди година”, увери българският мениджър пред “Дневник”.

Той допусна трудности около организирането на битката в звездата в тежка категория, но все пак изрази очаквания, че Джошуа и екипът му ще се съгласят на мач с 37-годишния българин.

“Ако те започнат игри, IBF може да им вземе титлата и ние даиграем за вакантен пояс със следващия претендент. Но това предполагам няма да се случи, защото те смятат Кубрат за удобен съперник. Аз мисля, че тук грешат доста”, посочи Гоцев.

По всичко изглежда, че Кубрат Пулев е готов на всичко, за да стигне до нов мач за титлата.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *