Кукушанка събра рода си на 90-и рожден ден, духна свещите с внуци и правнуци

За 90-ия рожден ден събра рода си кукушанката Веселинка Хаджиева, по баща Тушева. Семейството й се заселило в Благоевград, където тя завършила бившата Солунска гимназия, сега НХГ, а през 60-те години младата тогава издънка на Тушевия род станала столичанка, като се омъжила в София.
В отлична форма дамата посрещна племенницата си Горица Митова, отдавна пенсионерка от структурите на ДС, заедно с дъщерите и внуците й. Пренебрегвайки всички правила при обръщенията, за целия си род Веселинка Хаджиева е останала леля, а внуци и правнуци по-често се обръщат към нея любовно с “Хаджи” – прякор, даден заради фамилията.
За празничните наздравици от Видин пристигна сватята на рожденичката, но най-голямата радост за нея бе, че специално за партито от Щатите, където живеят, долетяха единственият й син Виктор, професор по физика на твърдото тяло в университет в Хюстън, съпругата му Анжела и единствената им дъщеря Вирджиния.
Изненадата от мощната благоевградска група за рождения ден бе фотоколаж с най-вълнуващите мигове заедно, запечатани през годините от фотообектива.
ДИМИТРИНА АСЕНОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *